Speltips

Speltips Hlavackova/Hradecka - Errani/Vinci

Sport: Tennis Spelstopp: 2012-09-09 18:30 Spela här

Speltips Hlavackova/Hradecka - Errani/Vinci
Land: USA Liga: US Open
Odds: 2.15 Speltips: Hlavackova/Hradecka
2012-09-09 18:30 Hlavackova/Hradecka - Errani/Vinci Hlavackova/Hradecka 2.15 MFFQPR

Heeeeeeeeeeeej

Ska väl börja med att jag verkligen inte är någon tennisexpert, än mindre expert på damer, och framför allt, ingen expert på damtennis. Men nu är det som så att jag har haft äran, förmånen, privilegiet, you name it att få se lite damdubbel-tennis i dagarna. Och let's face it, det är verkligen urkass kvalitet på de flesta dubbelparen.

http://i2.listal.com/image/1577114/936full-michaela-hlavackova.jpg

Detta är dock en av damerna jag väljer att förlita mig på idag, såg paret Hlavackova/Hradecka i sin semi respektive kvartsfinal och där visade dom upp ett stabilt spel och även förmågan, till skillnad från andra damtennisspelare att öht. få bollen över nät. Nu är där någon av dom, ni får ursäkta mig då jag inte vet vilken av dom, som är lite sämre än den andra. Men därmed inte sagt att hon är dålig för att vara damtennisspelare. Detta är alltså ett par som aldrig vunnit en singeltitel var för sig på WTA-touren men å andra sidan har sammanlagt ca 25 titlar i dubbel. Så det är två "bra" tjejer, som nollat allt motstånd hittills.

Tjejerna på andra sidan är Errani/Vinci. Errani, den mest hypade damen på touren efter sin finalförlust i franska öppna. Har vunnit några betydelselösa titlar i singel, typ i Palermo och Acapulco. Ganska betydelselösa turrar där vinsterna betalas ut i typ apelsiner och spottande lamor. Semin var en ganska bekväm historia för dom som slutade 6-3,6-2 men innan det har dom haft problem, har fått spela lite skiljeset, torskat något set och har, den matchen jag såg, inte imponerat ett piss. Errani är typ 1.60 lång och får lobba bollen så fort hon ska ha över den. Vinci är också skit, också en dvärg, också bara vunnit skit-turneringar i Bogota och Luxemburg typ. Så två långa tjernobylbesprutade damer mot två apelsinplockande dvärgar kan bara sluta på ett sätt, det vill säga som i de tre senaste mötena i år. Vinst för öst-tjejerna.

2.15 på Pinnacle är godis, så ladda upp med snacks och kebab och zappa bort Ferrer-Djoko, detta är klass!

Blev lite långt, men all info var nödvändig. Rygga på min risk och allt det där..

MFFQPR - 09 September, 2012, 13:16

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Zebrann - 2012-09-09 14:59:31

Håller helt med här. dessutom 3-2 i inbördes möten till de långa damerna. och senast de möttes för bara 2 veckor sedan vann dem.

Solkungen - 2012-09-09 13:44:23

Ryggar! En mycket intressant rek gällande längden, italienskorna är på G i singel spelet men dubbeln har dom inte riktigt slagit igenom ännu, hoppas dom inte gör det idag ;)

MFFQPR - 2012-09-09 13:38:00

Hahaha, håll käften rolle

Jönsson - 2012-09-09 13:32:15

hur går det med paypal gubben? :)