Speltips

Speltips Bengals @ Ravens

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2012-09-11 01:00 Spela här

Speltips Bengals @ Ravens
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1.80 Speltips: Ravens -6.5
2012-09-11 01:00 Bengals @ Ravens Ravens -6.5 1.80 A15

Ravens är en av mina favoriter till att gå hela vägen denna säsong, i fjol var man en sensationell FG-miss från att få till förlängning i AFC-finalen mot Patriots men förlorade snöpligt med 23-20. Ravens förknippades då främst med RB Ray Rice & en solid defensiv, defensiven känns lika stabil denna säsong och offensiven hetare. Det finns en hel del speed i offensiven som inte längre endast kommer handla om Rice. Bengals har fått leva i skuggan av Steelers & Ravens i AFC North men är egentligen inget dåligt lag. Till säsongen har man tappat Travelle Wharton & Kyle Cook och ersatt med bland annat veteranen Faine som är riktigt ojämn, offensiven är försvagad i mitten helt enkelt och det kommer inte räcka till mot Ravens. Man har också tappat viktiga Benson till Packers och Green-Ellis måste ta några kliv och bli mycket stabilare denna säsong om det ska gå vägen för Bengals. Under veckan har man haft en del skadeproblem och bland annat QB Dalton har varit frågetecken, dock verkar Dalton komma till spel. Bengals ska inte kunna hota Ravens defensiv alltför mycket och detta är en match Ravens bör vinna, men jag är inte helt övertygad om att man vinner med mer än en TD därför väljer jag hcp -6.5 istället för linan -7.

A15 - 10 September, 2012, 02:01

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
A15 - 2012-09-10 17:32:09

Moneyline/
Arizona var mycket bättre i första halvlek, i andra halvlek var Seattles defensiv helt otrolig och tillät ARIs QB Skelton endast en first down. Sedan skadade sig Skelton och Kolb kom in och producerade en TD åt ARI som gav dom ledningen. Seahawks hade rynt 10 kast i farligt läge att göra en TD i slutet men misslyckades, helt otroligt. Visserligen hade det inte täckt -6.5 men hade -2.5 i en dubbel som hade suttit då. Tyvärr sånt som händer!

Jag tror att Ravens vinner med minst en TD men kanske inte mer - spelar därför -6.5 vilket motsvarar att vinna med en TD. Formulerade mig lite fel där kanske!

Hoppas att formen vänder för mig i natt, igår var katastrof så kanske bra att säga det: rygga på egen risk!

ATLaggeah/
Haha härligt, då jobbar vi in denna!

Moneyline - 2012-09-10 16:32:13

Hur va Seattle matchen? Blev ju tom. förlust för dem:(

Du låter lite osäker när du säger att du inte tror dem klarar att vinna med mer än en TD. Hur viktig kan Dalton vara?

ATLaggeah - 2012-09-10 13:59:40

haha nu var det du som hann före! Ravens ska bara ta detta!!!