Dagen med stort D, för oss hockeyälskare, är snart här! Elitserien, 2012/2013 närmar sig med stormsteg. Jag har synat varje lag under hela försäsongen och det ser ut att bli ännu en väldigt spännande och jämn serie i år.

Bör väl tillägga att detta är min första officiella rek här på rok.

Veckans tips känns oerhört spännande!

Vi har på ena sidan, Rögle BK. Ett lag som faktiskt varit otroligt heta på sillymarknaden. Dom har värvat ex. Martin Gerber, Mike Iggulden och Martin Skrbek. men som dom flesta lag som brukar värva stenhårt har det inte helt låst sig för skåningarna. Det har blott blivit 1 seger på försäsongen och det var på straffar mot mitt kära HV71. Nej jag tror vi återigen kommer att få se Rögle BK harva i undre delen av tabellen.

Luleå HF står alltså för motståndet. En närmare analys behövs väl knappt för oss hockeyintresserade. Luleå HF har gått som tåget under hela försäsongen. eller vad sägs som OBESEGRADE genom hela ET? Ett styrkebesked som heter duga.

Första matchen är alltid första matchen, det vet vi alla men 2.50 på Luleåseger måste testas!

(värt att notera: Luleå har inte förlorat på Bortaplan än så länge i hela ET.. givetvis har man inte det då man vunnit alla sina 7 matcher)

----------------------------------------------------------------------

Att tillägga är att Martin skrbek ej medverkar i dagens match mot Luleå!




EDITERAD 2012-09-13 14.17:02

This is the stats tab
This is the post tip