Speltips Polen v Moldavien

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-09-11 20:45
Land: Internationellt
Liga: VM-Kval
Odds: 1,73
Speltips: Hcp 0-1 1
Spela på Speltips Polen v Moldavien
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på Hcp 0-1 1
bet365 lievstreamar Polen-Moldavien online och i mobilen.

Funderade lite i banorna om det inte vore bättre att spela Polen att vinna med att hålla nollan, det eller hcp-liret. Men valde det sistnämnda, just för att oddset var något högre.

För om vi ska blicka tillbaka lite och se vad Moldavien har åstadkommit på senare tid, ja då kommer bilden fram av en oerhört tam kattunge när vi pratar offensiva skills.
Den 11:e oktober 2011, då besegrade man San Marino (ja, San Marino, grattis) med klara 4-0. Hemma. Sedan dess har inte direkt målskyttet rosat marknaden till någon högre grad, om vi ska vara ärliga. I inte mindre än sex raka matcher har Moldavien lämnat en gräsmatta med en nolla i bagaget. Och det mot storheter som Georgien, Vitryssland, Venezuela och Albanien.
Ja, det är ju rätt klart hur satans kass man är framåt. No doubt about that!
VM-kvalet inleddes också programenligt med noll fem i arslet hemma mot England, inte alls speciellt mycket att orda om.

Polen i sin tur fick en helt okej start på kvalet i och med 2-2 borta mot Montenegro. Och det utan att Robert Lewandowski fick med sitt namn i målprotokollet. Det betyder ju endast att han det kommer retroaktivt i den här matchen, för han hade sina chanser senast, det hade han.
Polen kom till hela 14 avslut då, och det är många mot ett erkänt svårt bortamotstånd. Och när man nu gästas av fullständigt värdelösa Moldavien, då kommer den där siffran att höjas avsevärt, hur lågt försvarsspel Moldavien än ställer upp med med.

Som tidigare nämnts. Moldavien har inte gjort ett fotbollsmål på 540 minuter. Det är ... rätt länge det. Och då har man ändå mött lag sämre än Polen. Klart sämre.
Och i Polen kommer inte bara den hysteriska publiken skrämma slag på dom, nej, det finns även en herre som sköt in sig i lördags som nu funderat på att hämta utdelning.

Kattens lek med råttan. 1,73 är alldeles för högt.
Spela på Polen v Moldavien hos Nordicbet
holms - 10 September 2012 - 23:07
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
bet1891 - 2012-09-11 08:52

Bra rek, är själv inne på samma bana, MEN är inte ö2.5 mål i matchen till oddset 1.80 (bet365) strået vassare?

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: