Speltips

Speltips Metallurg Magnitogorsk - Dynamo Moskva

Sport: Ishockey Spelstopp: 2012-09-12 15:00 Spela här

Speltips Metallurg Magnitogorsk - Dynamo Moskva
Land: Ryssland Liga: KHL
Odds: 2.15 Speltips: Dynamo Matchvinnare
2012-09-12 15:00 Metallurg Magnitogorsk - Dynamo Moskva Dynamo Matchvinnare 2.15 jefro

Alltid svårt att hitta spel inför premiäromgångar och då spelbolagen övervärderat favoriterna i Div 1 matcher har jag valt att rikta blickarna mot öst och KHL. Endast en match spelas under onsdagen men spelbolagen bjuder bort pengar här i mina ögon.

Dynamo Moskva
Regerande mästarna som inlett säsongen oerhört positivt med 3 vinster varav 2 efter ordinarie tid. Nu är det dags för första bortamatchen för säsongen och man ska möta starka Metallurg Magnitogorsk som ständigt sen KHL bildades har varit med i slutet av säsongerna. Dynamo Moskva har inför säsongen haft låg spelaromsättning och där ända namnet av tyngd de tappat är Leo Komarov som stod för 24 poäng under förra säsongen och var viktig i det skridskostarka spelet. In har bland annat Richard Gynge kommit som redan levererat 4 poäng på 3 matcher. Även rutinerade ukrainska forwarden Konstantin Kasyanchuk som bjöd på hela 71 poäng förra säsongen, dock i svaga ukrainska ligan men visat direkt att han håller för KHL.

4/9 - Dynamo Moskva – Omsk 3-2 str
6/9 - Dynamo Moskva – Barys Astana 5-1
8/9 - Dynamo Moskva – Yugra 5-3

Metalurg Magnitogorsk
Förra året åkte man ur Conference semifinalen och har ständigt sen KHLs start varit inblandade i slutstriderna dock har man inlett årets säsong katastrofalt. Man har inlett med 2 raka förluster och enbart 1 gjort mål, det som oroar mest är förra omgångens förlust mot ständiga bottenlaget Avtomobilist. Man har inför säsongen förlorat en del spelare och närmare 100 poäng i stabila poängspelare som Juhamatti Aaltonen, Denis Khlystov samt Tomas Rolinek. För att ersätta dessa poäng har man plockat in 3 herrar med NHL rutin som dock visat att det tar tid att ställa om sig till livet i Ryssland. Som tidigare nämnt är bara 1 mål gjort och Cal O´Reilly, Mats Zuccarello och Justin Hodgman behöver mer tid innan poängen kommer börja ramla in från deras klubbor.

6/9 – Traktor – M. Magnitogorsk 2-0
8/9 – Avtomobilist – M. Magnitogorsk 3-1

Trots hemmaplan för Magnitogorsk och vilja att visa att de hör hemma i toppen och inledningen varit alldeles för dålig så ser jag stort spelvärde i Dynamo Moskva som visar att förra årets form håller i sig. Två spel rotas fram där man kan välja efter hur vågad man är eller spela båda två.

5/10 Units på Dynamo Moskva +0,5 till oddset 1,70 hos bet365
3/10 Units på Dynamo Moskva som matchvinnare till oddset 2.15 hos bet365

Glöm inte följa mig på twitter för fler intressanta spel - JesperEriksson4

jefro - 12 September, 2012, 07:26

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Hantzy - 2012-09-12 10:33:11

Magnitorsk har spelat 2 bortamatcher innan och har hemmapremiär, som du säger så har dem riktigt hög kapacitet och dynamo gör sin första bortamatch. Visst är oddset kul men känns vidöppet. Tror dock det blir mycket mål, kommer lossna för hemmalaget snart..