Speltips

Speltips Timrå-AIK

Sport: Ishockey Spelstopp: 2012-09-13 19:00 Spela här

Speltips Timrå-AIK
Land: sverige Liga: elitserien
Odds: 1,70 Speltips: under 5,5
2012-09-13 19:00 Timrå-AIK under 5,5 1,70 Berglunde

Nu var det längesen man rekade här men här har jag hittat ett alldeles för bra spel för att inte dela med mig.

Timrå-AIK. Två lag som kommer att ligga i de nedre regionerna och kriga för varje poäng de kommer kunna ta. Premiär och lite små nervöst gör också att man hellre spelar lite safe än att gå hårt på offensiven.

Timrå har på försäsongen haft ett bra försvarspel som de jobbat mycket på. I stort sett deras enda chans att hålla sig kvar kan man säga, för offensiven är inget att jubla över. Man har haft problem med målproduktionen mot lag på samma nivå och har endast gjort skapligt med mål mot sämre motstånd. Dessutom spelar inte Jonathan Hedström, en av lagets bästa poänggörare förra året.

AIK då? Kan börja med att skriva att melin saknas. Melin som förmodligen kommer vara den som gör mest mål i AIK i år. Annars då? jo gnaget har bättre offensiv än timrå men långt ifrån en utav dom bättre i ES. Spelare som rosen och gynge har lämnat och detta har ersatts med broc little (oprövad i elitserien) och hynning. Knappast ett bra byte i mina ögon. Enda minuset med detta spel är att fasth har lämnat gnaget men trots det har dom ersatt med en bra målvakt i Daniel Larsson så det ska inte vara några större besvär ändå.

Två lag som kommer gneta sig fram gör att detta spel är alldeles för bra för att avstå.

7/10 units.

/Berglunde

Berglunde - 13 September, 2012, 15:55

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!