Speltips Charlton-Crystal Palace

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-09-14 20:45
Land: England
Liga: Championship
Odds: 2.00
Tips: 1
Londonderby i Championship på fredagskvällen och Charlton emot sina forna hyresvärdar Crystal Palace.

På de senaste 8 hemmamatcherna har Charlton 6 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust. De båda hemmamatcherna i ligan denna säsong har sett lovande ut med en seger mot Leicester (som har två segrar på sina tre övriga matcher) och oavgjort mot Hull (som också har två segrar på sina tre övriga). Ja, när man tittar på vilka Charlton har mött och hur de har presterat mot dessa är det faktiskt bara till att lyfta på hatten: Birmingham, Leicester, Hull och Nottingham Forest. Imorgon väntar ett betydligt lättare motstånd och ett lag som har startat denna säsong på exakt lika dåligt sätt som man slutade förra, framförallt på bortaplan.

Palace då? Nja, inte alls lika muntert. På sina fem senaste bortamatcher har Crystal Palace 4 förluster, bland dessa dessutom bara en där man inte fått stryk med 2 mål eller fler.
0-2
2-1 (vinst i ligacupen mot Exeter)
1-4
1-2
1-4

Som ni ser läcker försvaret markant och självförtroendet är förmodligen på ungefär samma nivå som laget självt är i tabellen och inte blir saken lättare av att man möter ett Charlton som inte sällan gör ett par kassar på hemmaplan och framförallt väldigt sällan släpper in så mycket mål.

Det var något år sedan lagen möttes men i modern tid ser även denna statistik ljus ut för hemmalaget. 6 matcher, 4 vinster för Charlton, 1 oavgjord och en seger för Crystal Palace både hemma och borta.

Charlton har bara förlorat 2 av sina senaste 27 hemmamatcher och man möter ett Crystal Palace som ännu inte har vunnit borta under hela kalenderåret 2012.

Allt talar för Charlton i denna match enligt mig och jag är faktiskt en smula överraskad över att erbjudas hela 2.00 smeten hos Ladbrokes.

Lycka till lads.

Twitter: @RalleArvid
Spela på Charlton-Crystal Palace hos Ladbrokes
Spela nu
RalleArvid - 13 September 2012 - 23:47
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: