Speltips

Speltips Almagro - Isner

Sport: Tennis Spelstopp: 2012-09-14 13:45 Spela här

Speltips Almagro - Isner
Land: Spanien Liga: David Cup
Odds: 3,25 Speltips: Isner
2012-09-14 13:45 Almagro - Isner Isner 3,25 RH34

Klassikern Davis cup har rullat igång och jag känner att jag måste koka ihop en rek på ett spelvärt tecken. En tvåa. På John Isner.

Det är på gruset i spanska Gijon som matchen Spanien - USA utspelas. En av tourens mest störande individer möter en av mina personliga favoriter, John Isner.

Jag förstår att många av er blir skeptiska när det handlar om grus och att spela mot spanjorer, som ju är deras ( Och Almagros) favoritunderlag. John Isner på grus, idoti, tänker ni osv.

Efter Isners seger mot Federer i förra årets Davis Cup berättade Isner själv att han inte alls har något emot spel på grus, utan att han snarare föredrar det då han får mer tid och förberedelser inför sina hårda slag. Dessutom pressade Isner Nadal till fem set i Roland Garros för några år sedan (Tror tom att han hade matchbollar) så att han ser absolut inga omöjligheter i att slå Almagro.

Ser det här som en 50/50-match där det kommer att komma ner till otroligt små marginaler. Och då vet ju vi alla att 3,25 är trevliga decimaler att arbeta med.

Den här är skriven kvickt och aningen slarvigt. Men när jag inte sett nåt tjöt om liret ville jag få ut några rader åtminstone. Lägger in spelet i min spelbok "RH34".

Lycka till!

RH34 - 14 September, 2012, 12:19

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!