Speltips

Speltips Sunderland-Liverpool

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-09-15 18:30 Spela här

Speltips Sunderland-Liverpool
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.70 Speltips: 1X
2012-09-15 18:30 Sunderland-Liverpool 1X 1.70 RalleArvid

Spel: Sunderland med asian handicap +0.5. Samma som 1X.

Liverpool får det inte riktigt att lossna, och det av förklarliga skäl. Jag är ändå glad över vägen Rodgers har valt att föra detta sjunkande skepp. Unga spelare och positiva tendenser har skymtats mitt bland alla fundamentala försvarsmisstag. Sen ska jag inte sticka under stolen med att jag givetvis även är väldigt glad över att Rodgers släppte iväg Andy Carroll till West Ham.

Liverpool har ännu inte vunnit i Premier League denna säsong och man har framförallt heller inte imponerat mot mediokert motstånd i Europa. Spelet har dock förtjänat mer än de poäng man har men i spelet ingår också att inte göra individuella misstag och bakåt kan det se hur stabilt ut det vill i 89 minuter, men om man bjuder på mål från eget bollinnehav i var match och varannan så blir det inte så mycket poäng under en säsong.

Jag vet inte vilka ni tillhör, kanske dem som nu börjat inse att Reina är darrig, kanske ni tillhör dem som fortfarande tycker han är top notch? Jag har iaf alltid tyckt att han har varit två saker: en världsmålvakt på linjen och svenskt division4-mässig i luftrummet. Och tyvärr lever han i fel generation av fotbollsspelande där i princip det enda essentiella för en målvakt är att vara stabil i luften. Inte minst dessutom när man spelar mot Sunderland borta.

Sunderland har heller inte vunnit i Premier League denna säsong men har bara två matcher spelade på grund av en uppskjuten match. Imponerande 0-0 på Emirates och även starkt att greja oavgjort borta mot hemmastarka Swansea. Sunderland har en förlust på sina senaste 6 matcher. Liverpool har ingen vinst på sina tre senaste (dock mot bra motstånd de två senaste) men bara en seger på fem matcher där man bland annat mött Hearts från Skottland är inget som höjer självförtroendet.

Det kan mycket väl komma en reaktion då allt lossnar för Liverpool (stärkta av Hillsborough), men jag har svårt att se att den kommer imorgon på bortaplan mot ett alltid svårspelat Sunderland.

På de 8 senaste mötena lagen emellan både hemma och borta har Liverpool bara vunnit 2 gånger, Sunderland har 3 segrar och 3 möten har slutat oavgjort. I förra säsongens Premier League vann Sunderland hemma med 1-0 och det blev oavgjort på Anfield.

Ossaidi, Cole, Enrique och Lucas är osäkra för Liverpool i samband med att det finns en rad småslitna spelare efter landslagsuppehållet.

I Sunderland saknas Bardsley och Brown. Johnson ser dock ut att vara klar för startelvan och revanschlustan efter landslagsspelet i veckan.

Ett oerhört intressant lån i Danny Rose, från Tottenham, ser ut att kunna ta sig en plats i Sunderlands startelva.

Det lutar onekligen ett kryss i detta möte men framförallt har jag svårt att Liverpool plockar med sig samtliga tre pinnar hem. Därför blir mina två spel enligt följande:

Asian handicap +0.5, samma som 1X finns till 1.70 hos bet365
Draw No Bet 1:an till 2.50 (pengarna tillbaka vid oavgjort och förlust vid borta-seger) Även det spelet hos bet365 .com
Vill ni gambla och köra på det troliga men alltid lite dodgy raka X:et är högstbjudande för det 3.53x på nätet.

Vad blir det för er del?
Hursomhelst: Lycka till lads!

/@RalleArvid

RalleArvid - 14 September, 2012, 17:20

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!