Speltips Sirius v Sandviken

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-09-16 17:00
Land: Sverige
Liga: Division 1 Norra
Odds: 1,65
Tips: 1
Nej, det är absolut ingen fara på taket för Sirius form trots förlusten i Örebro senast.
Forward har som bekant raden 8-1-1 hemma på svårspelade Trängen, så att gå förlorande därifrån gör man alltid med hedern i behåll. Forward till ett tidigt mål och kunde sedan spela på det, då är dom inte lätta att tas med där hemma. Thats it.
Innan dess så hade man på CV:t ett imponerande facit. Inte en förlust sedan den 9:e juli. Visst, den kom mot halvtrötta Syrianska, ett olyckligt fall i arbetet. Men man visade också omgående att Syrianskas skalp bara fick leva en kort stund, för sex dagar senare hälsade man Syrianska hej då från Uppsala med galanta 0-7 i arslet. Så visar man musklerna efter en miss.
Sedan dess har man radat upp fyra raka segrar i serien, lägg till två skalper i Svenska Cupen, varav den sista mot Hammarby, då är vi uppe i sex.

Men som sagt, torsk senast, det är dock bara att göra som senast. Spänna musklerna.
För! Det finns ingenting annat på kartan som räknas än vinst. Ni som minns reken på Östersund borta mot Forward, när vi lämnade den arenan då så var vi alla samstämmiga: Östersund kommer att gå rent nu. Vilket man också gjort sedan dess. Sirius toppar serien, en poäng före just Östersund, så om våran tes kommer att hålla, ja då finns det inget annat än vinst på pappret idag. Och för den delen även framöver.

Sandviken har gjort det väldigt bra som nykomlingar, inget snack. Men man är ett utpräglat konstgräslag, vilket inte minst Malmö FF fick erfara i Svenska Cupen.
Man har en liten, ytterst liten chans på en kvalplats, om man gör en makalös avslutning. Nu tror jag såklart inte att det är möjligt. Men chansen finns, tänker inte ställa upp och kriga mot matematikens värld. Men då krävs tre poäng här. Inte en. Tre! Och redan där så byggs den här ettan upp än bättre. Okej om man hade åkt till Uppsala och ställt elva man i eget straffområde, då har man ju sett sämre lag än så fuskat till sig en poäng. Men det går alltså inte nu, man måste försöka vinna. Och då kommer Sirius utan att bekymmer hemma på sitt trygga naturgräs att manövrera ut Sandviken. Allt annat skulle, faktiskt, förvåna det yttersta ...
Spela på Sirius v Sandviken hos Nordicbet
Spela nu
holms - 15 September 2012 - 19:08
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Musse - 2012-09-16 12:59

Om jag inte varit på Sirius-City hade jag också spelat ettan. Men nu avstår jag spel.
Sirius hade precis som på tunavallen mycket boll men inga riktigt farliga chanser.

Man slog (tyvärr) City på grund av att domaren verkade vara färgblind. Dömer frispark åt fel håll på mittplan så Sirius får en kontring eftersom City är på väg upp för de får frispark. Bollen går ut till inkast åt City som ska kontra tillbaka men Siriusspelare tar bollen och kastar och domaren reagerar inte och Sirius gör 2-1.

City pressar på sista minuterna och får en hörna med 20 sek kvar men då blåser domaren av.
Ingen imponerande insats av Sirius. Visserligen tycker jag att City är bättre än Sandviken så att Sirius har en bra chans men oddset är lite lågt tycker jag. Stor risk för X

GustavO - 2012-09-16 12:31

Ligger tre gräsplaner bredvid konstgräset som inte går oanvända, SIF presterar bättre mot ju bättre laget dom möter. Sirius är vassa hemma, det har man sett flera gånger, så jag tror på en 1:a.

"Allt annat skulle, faktiskt, förvåna det yttersta" Hoppas på en tuff match, vilket jag tror det blir, och chansen finns till förvåning. 17:00 inväntar vi.

Betelgeuse - 2012-09-16 10:04

Lite oroväckande bara att Sirius viktige högerback Linus Smedjegården är avstängd. Tyvärr har den naturlige ersättaren Jakob Bergman blivit sjuk och spelar inte heller. Oklart hur Sisrius löser detta och Smedjegården är viktig i speluppbyggnad och fasta situationer. Sirius hade också stora problem att bryta ner svaga Eskilstuna i den senaste hemmamatchen, men dessa hade också parkerat bussen i eget straffområde och det slipper vi nog se idag. Sandvikens kaxige tränare säger att de ska komma till Studan och föra spelet och då säger vi bara lycka till! Får Sirius ytor att lira på är de väldigt vassa för den här serien och bör lösa tre pinnar även om det säkert blir en tuff match.

KD - 2012-09-15 22:55

Tack för infon om konstgräs i Sandviken, nu känns ju ettan rätt klar. Vad gäller Östersunds FK har de en torsk sedan den imponerande matchen på Trängen. 0-1 mot Väsby borta på en usel och gammaldags konstgräsmatta i halv storm och regn. Lite svag insats spelmässigt hemma mot ESK också. Tuff match i morgon också mot nytända Kerburan i Västerås. Mkt bra träningar i veckan sägs det dock, det finns en mkt hög nivå att plocka fram.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: