Speltips

Speltips Everton-Newcastle

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-09-17 21:00 Spela här

Speltips Everton-Newcastle
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.15 Speltips: X2 (Asian HCP 0.5)
2012-09-17 21:00 Everton-Newcastle X2 (Asian HCP 0.5) 2.15 RalleArvid

Det gick ju bra under lördagen att spela halvgarderingen på underdogen (och grattis till alla er som vågade gambla och köra det raka krysset till över 3.50x), så varför inte köra en favorit i repris nu när jag anar att Evertons fantastiska start på säsongen kan få sig en liten törn återigen efter förlusten senast och landslagsuppehåll?

Everton imponerade rejält i upptakten av säsongen då man vann starkt hemma mot United i premiären med 1-0 efter att Fellaini gjorde en av de bästa insatserna jag sett en spelare göra på länge. Man besegrade senare ett bedrövligt Aston Villa med 3-1 (ett lag Newcastle bara kryssade mot visserligen men då under annorlunda omständigheter) innan man senast åkte på en käftsmäll och 0-2 mot West Bromwich.

Någonting säger mig att Everton snart kommer få en reaktion på de moln man svävade på i början, kanske kom den redan förra omgången men framförallt spekulerades det i pressen om att Evertons bärande spelare som var på landslagsuppehåll inte såg alltför pigga ut och kanske hintade inte de första matcherna från Evertons sida om vad vi kan förvänta oss från laget under säsongen utan kanske var det snarare ett positivt undantag från en mitten-säsong. Lite skadeproblem återfinns i Everton då nyckelspelarna på mitten Gibson och Pienaar ser ut att missa matchen. Skadeläget ser liknande ut i Newcastle med två nyckelspelare defensivt osäkra som kommer göra tester innan matchen i Simpson och Collocini. Tim Krul missar definitivt matchen men Tiote är tillbaka och oerhört vikitg i en match av förväntad karaktär.

Varför tror jag då att Newcastle kan knipa minst en pinne? Jag tycker faktiskt att skatorna har fått lite överdrivet mycket kritik och onödigt många varningsflaggor har höjts efter starten av deras säsong. Tre matcher är spelade och man har en vinst (mot Tottenham), en oavgjord (mot Aston Villa) och en förlust (mot Chelsea som inte förlorat än och imponerat i ligan). Inga katastrof-resultat på något sätt och tittar man på laget man har så är det en offensiv tickande bomb som ännu inte har exploderat denna säsong, men förr eller senare kommer de chanser man skapar konverteras in till gjorda mål, kanske redan ikväll.

På de senaste 7 mötena lagen emellan hittar vi 3 kryss och två segrar vardera. Krysset känns inte avlägset heller ikväll.

Jag spelar X2 på Newcastle för jag ser ett långt mycket större spelvärde i det upptryckta oddset än vad jag gör i den raka 1:an. Detta är två, enligt mig, helt jämna lag på samtliga plan och då är jag väldigt tacksam för oddset jag blir erbjuden på X2 (Asian hcp 0.5), nämligen 2.15 på bet365 .

Lycka till lads!
/@RalleArid

RalleArvid - 17 September, 2012, 09:50

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Jonas - 2012-09-17 13:40:23

Enligt alla officiella sidor så missar Colo, Krul, Simpson och även TIOTE ..

Harper
Anita Taylor (S) Williamson Santon
Ben Arfa Bigirimana Cabaye Gutierrez
Demba Ba Cisse
Subs: Elliot Perch Gosling Obertan Marveaux Ameobi (Sa) Ameobi (Sh)

Så ser truppen ut enligt allt ja kan hitta... Sjukt svag trupp för mitt kära Newcastle och jag avstår alla spel på matchen.

RalleArvid - 2012-09-17 12:41:40

Då är jag inte ensam i fallet om det går åt helvete... Kör hårt!

vidic5 - 2012-09-17 11:11:46

Tror på newcastle här. Rygg!