Speltips Oskarshamn v Mora

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2012-09-19 19:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 2,65
Speltips: 2
Spela på Speltips Oskarshamn v Mora
Börja spela här
Spela på 2
Jo, jag hade Oskarshamn en bra bit före Mora i min tabell här om veckan, jag vet. Men vad gäller tipstecknet här så gör jag en helomvändning.
Varför?
Jo, jag sa direkt efter slutsignalen mellan Malmö-Mora i fredags att nu vinner Mora nästa match. Det bara är så.
Jag var stundtals riktigt imponerad av dalmasarna som gjorde det mesta rätt, utom att faktiskt vinna matchen. Vilket i och för sig är det primära, men men.
Eller, det jag ska väl påpeka att det var framåt man imponerande, det fanns såklart mer att önska vad gäller vissa ageranden i egen zon. Men allt som inte var till belåtenhet bakåt senast sägs man ha tränat på sedan dess, så det vore ju trevligt om det kunde ge resultat direkt.
Samma beslutsamhet när man går till anfall som senast i Malmö och Oskarshamn får bekymmer, det är i alla fall en sak som är säkert.

Oskarshamn inledde allt annat än bra den här säsongen genom att bli nollat hemma mot Troja/Ljungby. Man reparerade dock skadan omgående genom att besegra SSK borta. Men för varje dag som går så börjar i alla fall jag fundera på om Södertälje kanske inte är så piggt som vissa tungor hävdat.
Nu vill jag inte på något sätt ta ifrån Oskarshamn dom tre poängen, bara det att vi kanske inte ska ropa med alldeles för höga bokstäver att spelet nu sitter där det ska. Hemmapremiären mot Troja lämnade trots alls väldigt mycket att önska.

Visst, Mora hade väldiga bekymmer med Oskarshamn i fjol. Bara tre poäng av 12 möjliga. Men så mycket hockey har jag sett att linjerna Mora visade upp så sent som i fredags kan bärga tre pinnar mot vilket allsvenskt motstånd som helst. Borta som hemma.
Bara att hoppas att Jonas Westerling och Daniel Wiksten vaknat på rätt sida så kan det bli mer än trevligt.
2,65, såklart inget all in, men absolut värt ett par polletter.
Spela på Oskarshamn v Mora hos Bwin
Spela nu
holms - 18 September 2012 - 22:36
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
spelt###k - 2012-09-19 12:28

Ett tips!

Håll insatserna nere! Iko har i alla fall till dom senaste säsongerna haft rätt lätt för Mora på hemmais! Spelade själv i Iko för ett par år sedan och tror vi tog full pott hemma mot dom om jag inte minns fel! Sen om det är positivt eller negativt just i denna match att Kopitar är klar för klubben kan man diskutera. Självklart blir det en förstärkning utöver det vanliga när han spelar! Men idag är han inte med och ngn av dom som spelar i 1:a eller 2:a kommer flyttas ner i hierarkin. Sånt brukar sätta myror i huvudet på många!
Ville bara säga det så ni inte lassar för mkt på Mora!

Illyllolis - 2012-09-19 10:43

Anze är spelklar mot djurgården hemma också.
Ska bli intressant och se vad oddsen ligger på när de kommer

Lyran89 - 2012-09-19 10:28

Alla kanske spelar nu också för att få vara kvar i laget när de har värvat Anze? :)

_gamen_ - 2012-09-18 23:21

Håller med om att Mora är spelvärt, överodds enligt mig.

Illyllolis - 2012-09-18 23:11

Kan inte annat än att hålla med dih här holms.
Jag har också spelat mora imorgon och då är det inte med hjärtat då jag är från mora.
Utan för att det mora visade upp Hemma mot Södertälje
och borta mot Malmö var imponerande , så nu känns alla frågetecken inför säsongen som bortblåsta, nu känns de snarare som ett topplag i serien.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: