Speltips

Speltips Kärpet - Ässet

Sport: Ishockey Spelstopp: 2012-09-19 17:30 Spela här

Speltips Kärpet - Ässet
Land: Finland Liga: SM-Liiga
Odds: 2.15 Speltips: 2
2012-09-19 17:30 Kärpet - Ässet 2 2.15 jefro

Kärpät Oulu – Ässet Pori

Dags för min andra rek här på Rekatochklart efter att ha fått igång någorlunda form på hockeytipsen. Denna gång vänder jag mig till finländska SM-Liiga där jag anser mig funnit ett riktigt bra spel.

Kärpet Oulu
Inledningen har varit svag och man har förlorat båda matcherna, Saipa (11:a förra året) Jyp (4:a förra året, vinnare av slutspelet). Med en målskillnad på 3-7 efter 2 matcher och enligt rapporter uppenbara problem i anfallet tror jag att man får det svårt i kvällens match trots hemmaplan. Kärpets nyförvärv har inte imponerat i inledningen av säongen och man har därför agerat nu när det blev lockout och gjort klart med Jussi Jokinen samt Jason Demers

Ässet Pori
Har inlett riktigt starkt med två raka 3-0 segrar, då båda målvakterna har fått hålla nollan i varsin match. Motståndet i matcherna har varit Lukko (9:a förra året) samt TPS (10:a förra året) som inte är allt för skrämmande motstånd men Ässets defensiv imponerar fortfarande. Inför säsongen har man värvat smart och i inledningen ser det ut som att de har lyckats ersätta förra årets starka poängplockare Tomas Zaborsky samt Kristian Kudroc. Största nyförvärvet är att man fått behålla Joel Armia på lån från Buffalo (4p på inledande 2 matcherna). I dagarna har man även gjort klart med Jesse Joensuu på lockout kontrakt vilket är en mycket stark förstärkning.

Trots Jokinen och Demers tror jag Ässet vinner tack vare en stark defensiv och spelare som Armia och Joensuu i offensiven, Ässet har någonting vasst på gång i år.

Som vanligt erbjuder jag 2 val av spel när det kommer till matchen:
Ässet +0,5 till oddset 1,72 spelas 6/10 units
Ässet som matchvinnare till oddset 2.15 spelas 4/10 units

Jag kommer även spela Jyp som matchvinnare till oddset 1.95, 4/10 units

Glöm inte att följa mig på twitter där spel läggs upp dagligen - @JesperEriksson4

jefro - 19 September, 2012, 07:15

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!