Speltips

Speltips Bayern + United

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-09-19 20:45 Spela här

Speltips Bayern + United
Land: Europa Liga: Champions League
Odds: 1,80 Speltips: FT5 Hörnor
2012-09-19 20:45 Bayern + United FT5 Hörnor 1,80 Hörn-mannen

Börjar med en kort presentation av mig själv då detta är min första rek på en förhoppningsvis lycka session.

Har under en tid spelat mycket hörnspel, både innan spelstopp och live. Detta har gått bra och tänkte nu dra igång här och dela med mig av tipsen. Jag kommer ange insatsen i units där högsta insats är 5.

Ni kan se spelen i min spelbok här på rekatochklart: hörn-mannen. Ni kan också följa mig på twitter: twitter.com/hrnmannen

Så till reken:
Bayern munchen tar ikväll emot Valencia. Bayern är ett utpräglat hörnlag och så länge man tvingas anfalla för att göra mål då man inte har ledningen kommer man skapa enormt många hörnor. Tyvärr händer detta för sällan i den inhemska ligan då man ofta gör några mål på motståndet tidigt i matchen. Men ikväll tror jag att Valencia kan stå emot i minst 30 minuter och då kommer man troligtvis skapat 3-4 hörnor. Och en eller två hörnor på en timme trots ledning ska man klara av.

Andra matchen i dubbeln är samma spela fast på Manchester United. Även detta lag är ett utpräglat hörnlag. Man kan skapa uppemot 15 hörnor på en match om man inte får in bollen. Men bollen kommer trilla in idag, men det finns även stora chanser att Galatasaray kommer göra mål. Så det ska inte vara några som helst problem för United att skapa 5 hörnor.

Denna dubbeln betalar 1,80 på bet365 .
Jag spelar 4/5 units.EDITERAD 2012-09-19 17.12:50

Hörn-mannen - 19 September, 2012, 17:12

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!