Speltips

Speltips Tottenham-Lazio

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-09-20 21:00 Spela här

Speltips Tottenham-Lazio
Land: England Liga: Europa League
Odds: 1.91 Speltips: 1
2012-09-20 21:00 Tottenham-Lazio 1 1.91 RalleArvid

Som vi alla vet; ibland har man ruggig flax och rekar som inte borde sitta sitter ändå, ibland tvärtom. Nog tycker jag att båda lagen att göra mål i United-Galatasaray var ett bra spel från första till sista minuten igår både till chanser och spelbild, men resultatet: HELT FEL! Så nog om det, upp på hästen igen och nya äventyr stundar ute i Europa för de engelska PL-lagen.

Tottenham tar emot ett italienskt motstånd i Europa League och italienska lag har märkligt nog visat sig vara tämligen ointresserade av att överhuvudtaget lira i denna cup.

Spurs inledde säsongen knackigt och segern senast var väldigt välbehövlig för både självförtroende, tillit och poängskörd. Nu är man tillbaka i Europa League och det är en turnering man visat sig vara riktigt svårslagna i tidigare då man ställt upp. Både på hemmaplan och bortaplan har man endast förlorat 3 av sina senaste 13 matcher när man nu tar sig an Lazio som bara vunnit 4 av sina 14 senaste på bortaplan.

I Tottenham saknas endast Assou-Ekotto (som saknades även senast), Lazio ser ut att ha full styrka att tillgå men osäkert som sagt hur detta möte prioriteras och där i ligger min nyckel till reken. AVB med sitt Tottenham kommer vara hårdande satsande i Europa och han med sitt nya lag har inte bara en revanschlusta och en nytändning som bäddar för en vilja att plocka varje pluspoäng från fans och ledning han kan, han har också en förkärlek till denna turnering som han en gång redan vunnit.

Lagen har aldrig mött varandra tidigare men Tottenham har tre segrar mot italienskt motstånd på 7 försök tidigare medan Lazio bara har vunnit tre möten mot engelskt motstånd på 12 försök tidigare och man har dessutom inte vunnit en enda match mot engelskt motstånd på sina 7 senaste försök.

Förutom att Spurs bör ses som favoriter i vanliga fall i detta möte bör man tillägga att Tottenham inte kunde ha haft en bättre helg bakom sig inför premiären i denna tävling. Inte bara tog man första segern för säsongen senast. Man gjorde det på bortaplan och man gjorde det efter att ha gjort tre mål och man gjorde det framförallt på ett spelmässigt oerhört övertygande sätt. Min känsla är att detta kan varit starten på en fin period framöver för Tottenham och AVB och veckomatcher i Norra London är en upplevelse som erbjuder laget förstklassigt stöd från läktarna.

Petkovic har visserligen fått en flygande start i serie A och Lazio har imponerat, men en liten parantes angående managern är att när han mötte Tottenham som manager senast fick han stryk med hela 4-0. Italienska ligan är en sak, Europa är en annan, framförallt på bortaplan. Jag tror på Spurs här och runt 1.85 som de flesta bolag erbjuder är godkänt.

Troliga startelvor:

Tottenham:
Lloris
Walker, Gallas, Vertonghen, Naughton
Dembele, Sandro
Lennon, Dempsey, Bale
Defoe

Lazio:
Marchet
Scaloni, Biava, Dias, Cavanda
Ledesma
Ederson, Cana, Hernanes, Mauri
Klose

Högstbjudande på Tottenham är 1.91 på nätet.
Lycka till lads!
/@RalleArvid


EDITERAD 2012-09-19 23.46:36

RalleArvid - 19 September, 2012, 23:46

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
nadasurf - 2012-09-20 20:10:13

'@SpursOfficial Our starting team tonight is: Lloris, Walker, Vertonghen, Caulker, Naughton, Sandro, Dembele, Dempsey, Bale, Lennon & Defoe'

nadasurf - 2012-09-20 16:13:34

Carlxxon vad pratar du om? Spurs har ett uttalat mål denna säsong att gå långt i EL. AVB har vid upprepade tillfällen sagt att dom spelar för att vinna hela fadderullan. AVB har också stor respekt för EL då han själv har vunnit turneringen med Porto.

meiff Bale, Dembele och Verthongen skulle jag se som givna ikväll. Vi har QPR i helgen, inte ett topp 5 lag. Samt att matchen spelas på WHL. Att spela med reserverna och torska ikväll skulle vara självmord för AVB.

meiff - 2012-09-20 15:30:24

Spurs saknar Adebayor, Kaboul, BAE, Parker och Livermore.
Jag tror inte heller att gallas, vertonghen, bale & dembele kommer starta, men den som lever får se.

Hoppas den sitter ändå
COYS

Carlxxon - 2012-09-20 14:41:54

Spurs satsar verkligen inte på EL. Förstår inte riktigt, men tror knappast de spelar det laget som du säger. De kommer inte spela med fullt ordinarie lag då det har match i helgen.
1,90 är ok, men underskatta inte Lazio och Klose

RalleArvid - 2012-09-20 12:59:50

Glömde såklart att Parker förmodligen inte startar.