Speltips

Speltips Fyrling

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-09-20 19:00 Spela här

Speltips Fyrling
Land: Europa Liga: Europa League
Odds: 40 Speltips: -
2012-09-20 19:00 Fyrling - 40 Matho

Här kommer ett spel jag tror på inför den kommande omgången av Europa League.
Oddset är 40 och jag investerar 500kr.

Napoli-AIK: Båda lagen gör mål

Napoli saknar tunga namn som Cavani och Inler. Men publiken på San Paolo kräver ändå mål. Hamsik, Pandev, vargas m.fl finns med i truppen. AIK har hybris sen derbyt senast och CSKA. Man har starka offensiva spelare som Bangura, Borges, Goitom m.fl. Så det finns ju offensiv kraft i AIK! Ett mål tror jag de mäktar med. De har ju faktiskt 900 medresta fans att spela för.


Fenerbahce-Marseille: Marseille at göra minst två mål

Marseille går som tåget, hetaste laget i Europa. Man bara vinner. Offensiven med bröderna Ayew på varsin kant, rörlige Valbuena I mitten och tjockisen Gignac som fyller sin strikerroll med bravur ska nog mäkta med två mål. Det kommer koka på arenan, Fenerbache kommer vara spelförande, åtminstone från början. Men Marseille är bra på att kontra! Om det går dåligt för Gignac så finns Remy med i truppen igen efter sin skada. Kvicke målfarlige Remy.


Inter-Rubin Kazán: Inter att göra minst två mål

Inter har öppnat ganska starkt detta år. Man har ett mer dynamiskt lag än tidigare (Pazzini ut, Cassano in). Man har anfallare som levererar i form av Milito och tidigare nämnde Cassano. Sneijder är väl inte helt harmonisk men troligtvis låter man Coutinho starta istället. Rubin har en grymt underskattad anfallare i Rondón som förhoppnings trycker dit nån balja, vilket sätter mer press på Intermål.


Tottenham-Lazio: Lazio att göra minst två mål

Det är två offensiva lag som möts. Nya tränaren i Lazio har fått i stort sätt samma spelare som förra året att börja spela offensivt från grunden. Firma Klose-Hernanes har fungerat oförskämt bra. Samtidigt har man värvat Zarate från Inter, det är mycket möjligt att han får chans från start ikväll och alla vet vi vilka offensiva kvalitéer han besitter. Jag tror på många mål denna kväll på White Heart Lane Denna omgång. Lazio reser med bästa möjliga trupp och jag tror personligen att man satsar på Europa League denna säsong. 2000 fans har man med sig till London också.

20 000 kommer det finnas på kontot efter denna omgång;)

Matho - 20 September, 2012, 02:42

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!