Speltips Maritimo-Newcastle

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-09-20 19:00
Land: Europa
Liga: Europa League Grupp D
Odds: 2.26
Speltips: Maritimo
Spela på Speltips Maritimo-Newcastle
Hämta din bonus på 450 kr här
Spela på Maritimo
Maritimo - Newcastle 1:a 2.26@Betfair

Europa league Grupp D

Som de flesta här inne vet går oftast Engelska lag in med b-lag och en otrolig nonchalans i denna turnering.

Ikväll möter Maritimo från Portugal förra årets succelag (I Premier league) Newcastle. Ett Newcastle som startat säsongen sådär med 1 2 1 (V O F) och 5-6 i målskillnad.
Segern mot Spurs i premiären var stark och förlusten mot chelsea är inget att orda om, i tredje omgången spelade man 1-1 mot Aston Villa och det får anses som en besvikelse. I senaste omgången knep man en poäng borta mot Everton och det är väl egentligen heller inget att orda om.

Som tidigare nämnt åker Newcastle till portugal med en väldigt sargad trupp, en trupp jag skulle vilja säga hade fått svårt att klara sig kvar i premier league.

Ben Arfa, Cabaye, Gutierrez och Ba stannar alla hemma. Pappis Cisse (som många av oss gått och förälskat oss i) sägs vara ”out” pga skada. Newcastle som sedan tidigare har skador på Krull, Coloccini, Simpson, Taylor och Tiote..

Flera av de ovannämda spelarna är grundpelare och otroligt viktiga för Newcastle, minst åtta spelare som saknas som i vanliga fall är aktuella och i de flesta fall självskrivna för startelvan

Trolig startelva (enligt svenskafans) :

Harper

Tavernier Perch Williamson Santon

Bigirimana Anita

Obertan Vuckic Marveaux

Ameobi


Maritimo har också startat ligan sådär med 1 2 0, oavgjort i förra omgången hemma mot sporting. En femteplats i ligan förra året med en hemmastat på 9 2 4.
Som vi vet har portugisiska lag gått bra i Europa league senaste åren och det tyder verkligen på att det är en turnering man satsar på.

Jag tänker inte spekulera i vilken elva man startar med idag men jag tror åtminst att man startar med bästa tänkbara lag för att starta detta Europa äventyr på bästa möjliga sätt. Startelvan kan kollas upp någon timme innan match för bästa info.

Truppen till matchen är uttagen och ser ut såhär:

Welligton, Salin, Joà£o diogo, Márcio Rozário, Igor Rossi, Rafael Miranda, Gonà§alo, Fidelis, Heldon, Ibrahim, Roberge, Sami, Luà­s Olim, Joà£o Luiz, Briguel, Hassan, Adilson, Danilo Dias, Joà£o Guilherme e David Simà£o.

Förövrigt i princip samma trupp och spelare som i senaste matchen mot Sporting.

För er som kan översätta rekommenderar jag varmt att gå in och läsa på maritimos hemsida (http://www.csmaritimo.pt/).
”Estamos preparados” står på flera ställen på sidan och det betyder väl något i stil med Vi är beredda, låter bra om du frågar mig!

Med tanke på Newcastles inställning och alla deras bortfall ser jag stor potential i Maritimos odds och ger dom en ordentligt fin vinstchans!

ESTAMOS PREPARADOS
Spela på Maritimo-Newcastle hos Betfair
spelgud - 20 September 2012 - 11:49
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: