Modena-Livorno Ö2.5 Mål känns väldigt bra måste jag säga.

Det ska sägas att oddset mycket väl kan höjas och även sänkas, hursomhelst så är Överspelen i Serie B "alltid" bra odds. där har spelbolagen missat lite så tänk på det när ni letar överspel. och tänk då på lag som Crotone, Padova, Reggina, Cittadella och som i denna rek Livorno.

Varför rekar jag just detta spel i denna match då?
Jo för att Livorno är ett riktigt bra lag offensivt och som jag skrev sist när jag rekade Livorno Ö1.5, så kan Livorno själva med lite lite tur gå över denna lina. Hade Livorno haft hemmamatch så kan jag nästa garantera att dom hade gjort minst 2 mål, nu är det borta match och jag känner mig mer bekväm med Ö2.5 Mål i matchen.

Modena har mött 2 topp-konkurrenter på hemmaplan denna säsong och har gjort mål mot båda (Hellas & Varese). Så varför skulle dom inte göra mål mot ett Livorno som ett offensivt lag, men ibland glömmer bort defensiven lite.

Livorno har spelat 6 tävlingsmatcher denna säsong, och resultaten har blivit idel vinster. 2-1, 4-1, 1-3, 3-2, 1-2, 4-2. Ja som ni ser har alltså samtliga matcher gått över linan 2.5 och Livorno har själva klarat linan i 4 av dom 6 matcherna!!

Modena då, mja inte lika imponerande siffror direkt men spelet borde kunnat ge mer i målväg både framåt som bakåt. Som det gjorde i senaste matchen borta mot Reggina (2-2). Men annars har man spelat lika många matcher som Livorno, dvs 6 st. Och man har resultaten 2-0, 1-1, 1-1, 0-1, 1-2, och senast alltså 2-2.

Luca Siligardi, Livornos guldklimp offensivt sätt har spelat riktigt bra och har en fantastiskt fin vänsterfot. Han gjorde mål återigen senast på en snygg frispark. även stjärnan Paulinho gjorde mål förra matchen. 2 st potentiella målskyttar återigen. Den 3e bäste anfallaren i truppen, Dionisi kan kanske vara på väg att göra comeback efter några matchers frånvaro pga skada. Det skulle vara ett bra tillskott till den redan grymma offensiven.

Båda lagen lär ställa upp med liknande startelvor som i deras senaste match. Möjligen att någon ändring kan ske.

Jag tror iallafall att Ö2.5 är ett bra spel i denna match, speciellt med offensiva kvalitéer som Luca Siligardi, Paulinho, Emerson (frisparksskytt), Surraco, Ardemagni.


Jag spelar 8/10 Units på Ö2.5 Mål till det fina oddset 2.15 hos bet365 !

Ett annat spel som är typ lika bra är Ö2.5 mellan Crotone-Bari. Den har alla möjligheter att kunna bli målrik även den, oddset där då? Jo hela 2.10 ( bet365 )

Lycka till nu!
Twitter @jagbaraforlorar

EDITERAD 2012-09-20 21.50:07

This is the stats tab
This is the post tip