Speltips

Speltips Montpellier vs Saint-Étienne

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-09-21 20:45 Spela här

Speltips Montpellier vs Saint-Étienne
Land: Frankrike Liga: Ligue 1
Odds: 2.20 Speltips: Över 2.5 mål
2012-09-21 20:45 Montpellier vs Saint-Étienne Över 2.5 mål 2.20 SirMattBusby

bet365 livestreamar matchen.

Nu är det dags för lite franskt lir igen. Och även denna gången ska det även handla om mitt favorit lag Saint-Étienne. Även efter förra omgångens förlust emot Sochaux så imponerade de på mig. Det var en tidig utvisning i den matchen för Saint-Étienne som pajade den matchen helt totalt. Men även med en man mindre så vann man skotten med 8-1. Bara de att Sochauxs skott blev ett drömmål. Denna gången ska Saint-Étienne resa till ett Montpellier som spelade en tuff CL match redan i tisdes.

Montpellier som förra året överraskande vann Ligue 1 har börjat årets serie helt under isen. En av orsakerna är försäljningen av förra årets skyttekung Giroud. Deras tilltänkta ersättare Herrera har börjat hyfsat med 2 mål på hans 5 matcher hittills. Montpellier visade redan förra året att de är ett bra hemmalag då de var seriens bästa hemmalag med facit 16-2-1. Som jag nämnde innan så hade de match emot Arsenal redan tisdes men den slutade med en 2-1 förlust efter man hade tagit ledningen med 1-0. I den matchen så vilade man även Herrera. Montpelliers senaste 5 matcher har varit rätt målrika trots förlusterna:

Montpellier 1 - 1 Toulouse
Lorient 2 - 1 Montpellier
Montpellier 0 - 1 Olympique Marseille
Sochaux 1 - 3 Montpellier
Reims 3 - 1 Montpellier

Deras trupp ser ut som följande inför matchen:

Geoffrey Jourdren, Laurent Pionnier, Cyril Jeunechamp, Daniel Congré, Garry Bocaly, Mapou Yanga-Mbiwa, Vitorino Hilton, Henri Bedimo, Joris Marveaux, Benjamin Stambouli, Jamel Saihi, Marco Estrada, Romain Pitau, Younes Belhanda, Rémy Cabella, Anthony Mounier, Gaëtan Charbonnier, Emanuel Herrera, Jonathan Tinhan, Karim Aït-Fana et Souleymane Camara.

Så Montpellier saknar inför denna matchen:

J. Marveaux-mittfältare
El Kaoutari - Back
Utaka - Anfallare

ASSE som just för tillfället placerar sig i mittenskicket av tabellen innehar ett av seriens bästa offensiva trupper. Med en 4-2-3-1 uppställning med snabbe P. Aubameyang på topp. Som offensiva yttrar så har de gradel, R. Hamouma och B. Nicoliţă som alternativ. Som joker på bänken har de besten Brandão. I ASSE:s senaste 7 matcher så har de lyckats göra mål i 6. Inte så konstigt med den offensiven. Inför denna matchen så har de tungt med manfall i backlinjen på Zouma och Clerc som de båda är ordinarie. I Clercs frånvaro så har mittfältaren Brison fått vikariera som back, men även han saknas inför denna matchen. Mittfältaren Diomande är även skadad. Så anfall får bli ASSEs melodi i denna matchen.ASSEs troliga uppställning i denna matchen:

Saint Etienne
Ruffier – Nicolita, Perrin, Mignot, Ghoulam – Cohade, Clément, Lemoine – Hamouma, Aubameyang, Gradel

Lägg märke till att mittfältarna Perrin och Nicolita får vikariera som backar i denna matchen.

Detta är en match mellan ett trött Montpellier med en fräsch Herrera i anfallet emot ett utvilat ASSE med en bra offensiv men tunnt i backlinjen. Med dessa förutsättningarna så ska det bli en rolig match att följa!

Önsketänkande:
3-1 till ASSE!!

Kommentera gärna vid rygg eller åsikt!

Lycka till!

@Ohlssonp


EDITERAD 2012-09-21 14.21:40

SirMattBusby - 21 September, 2012, 14:21

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Stefaan - 2012-09-20 23:49:35

Tänkte från början gå in på Montpellier, men efter att sett reken..så ändrar jag nog om mina tankar. Tack för ett välmotiverat,bra spel. Rygg