Speltips: Southampton-Aston Villa

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-09-22 16:00
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 2.45
Tips: 1
En ny rak 1:a har hittats, snälla, snälla, låt oss inte hoppas att även Southampton kommer dominera matchen, målchanserna och de gjorda målen och ändå bara spela 0-0 som en följd av tre bortdömda mål. Hursomhelst:

Ingen nykomling har någonsin klarat sig kvar i Premier League när man förlorat de tre första matcherna, nu har Southampton förlorat de fyra första matcherna och jag tror ändå att man har ganska goda möjligheter att klara sig kvar.

Att förlora mot Wigan var rent ut sagt dåligt men i övrigt är jag ändå imponerad av vad Southampton stundom presterat. Visst, man blev våldtagna av Arsenal men siffrorna var för stora sett till matchbilden och målen alldeles för billiga och slumpartade.

Offensivt är Southampton på övre halvan vad gäller truppen, defensivt är man svenskt division 3mässiga i princip. Till exempel Ricky Lambert är en målmaskin med ett utsökt snitt som nu dessutom är ackompanjerad av Southamptons rekordvärvning genom alla tider, Ramirez från Bologna.

Southampton har som sagt 0 poäng men har mött i tur och ordning :
Manchester City borta (nära att vinna, fick stryk),
Wigan hemma (stryk 0-2),
Stevenage borta i cupen (seger 4-1),
Manchester United hemma (nära att vinna, fick stryk) och
Arsenal borta (fick storstryk)

Nu väntar en uppgift som är oerhört lämplig och framförallt livsviktig, man gör inte samma misstag som man gjorde mot Wigan, trodde att man var världsmästare bara för man varit jämna mot Man City. Nu vet man vad som gäller i varje match och jag har på känn att Aston Villa kommer få betala ett ganska högt pris för att Southampton blev utskrattade förra helgen.

Aston Villa ja, detta sorgliga Villa som Martin O’Neill (rättmätigt i mina ögon) övergav för de inte satsade trots hans fina prestationer med klubben. Att sedan anställa McCleish är bland det största hån mot supportrar och en av Englands äldsta fotbollsklubbar jag någonsin varit med om. Nu har man en positiv tränare som jag tror kan vara bra för klubben i längden men truppen man har är knappt topp5 i Championship-mässig. Man började med förlust mot West Ham, förlust mot Everton innan man kryssade mot Newcastle och vann överraskande mot Swansea senast. Segern och framförallt prestationen mot Swansea tror jag dock kommer vara ett sällsynt undantag i ytterligare en mörk säsong i klubbens långa historia. Jag hoppas dock innerligt att Lambert klarar av att hålla kvar klubben uppe i finrummet och på sikt kunna bygga med hjälp av den fina ungdomsakademi man har, men än är man långt ifrån där, men som sagt, i år är det en bonus om man klarar sig kvar.

I Saints saknas Hooiveld (något som enbart kan ses som positivt) medan Villa har mer tongivande spelare borta (om man nu kan tala om tongivande i en trupp likt den Aston Villa tillhandahar) i Dunne, Gardner och Albrighton.

Att Southampton kommer göra mål är jag tämligen övertygad om, jag tror också att Southampton kommer släppa in mål, men då båda lagen gör mål endast ger runt 1.60-1.70 tycker jag att spelvärdet ligger i den raka ettan till 2.45 hos Bwin.

Saints vinner på grund av motivation, offensiv kvalité och stöd från hemmapubliken. Spelas gör det främst på grund av det höga oddset som erbjuds, inte för at det är världens genom tidernas säkraste spel.

Lycka till lads!
/@RalleArvid
  Southampton-Aston Villa
Spela på Speltips Southampton-Aston Villa
RalleArvid - 21 September 2012 - 17:56
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Lilwalley - 2012-09-22 14:53

Själv ser jag Ö 2,5 som ett bra spel i denna match, står just nu på 1,85 hos Bet365.
Va tror/tycker ni?

RalleArvid - 2012-09-22 12:10

Lycka till till er båda. Kör hårt! Själv är jag på väg till Upton Park och är jävligt rädd för 0-0 och 0-0 i skott på mål...

Aston - 2012-09-22 00:57

Känns dock som Aston Villa är på uppgång med färre skador och fina nyförvärv. Även en boost att Brad Guzan tagit över målvaktsjobbet. Men lycka till med ditt spel, dock kör jag själv på X2 ;-)

mr_england - 2012-09-21 18:58

Tror precis tvärtom. Tyvärr tror jag att Southampton är ett av de säkraste korten att åka ur Premier League på många år. Oavsett resultat mot Villa.

Visst har de spelat småtrevligt men sådant naivt spel i kombination med dåligt försvarsspel brukar aldrig hålla i PL. Matchen mot Wigan var en sådan match som laget måste imponera i för att kunna hänga kvar. Då svek de totalt. Hedervärda insatser mot topplagen kommer inte ge många poäng.

Southampton är ett av de säkraste korten på minst 10 år i Premier League att åka ur.Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
13:00  Mendes - Shmyrev
Bordtennis - Challenger series - Mendes
1.80
14:00  Copil - Struff
Tennis - ATP Stockholm - Tiebreak
2.10
16:00  M Ymer - M Zverev
Tennis - ATP Stockholm - Yme hcp +4,5 games
1.91
17:30  Litvinov - Plzen
Ishockey - Extraliga - 2
1.80
19:00  Jönköping - Växjö
Innebandy - SSL - 2 hcp -2,5
1.84
20:00  GCK Lions - Langenthal
Ishockey - Swiss League - 2 hcp -1,5
1.76
20:45  Man City - Napoli
Fotboll - CL - 1 asian hcp -1,5
2.48
20:45  Manchester City - Napoli
Fotboll - Champions League - 1
1.60
02:00  Cavaliers - Celtics
Basket - NBA - 2 hcp +3,5
1.90

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming