Speltips

Speltips Stafsinge IF-Råslätts SK

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-09-22 14:00 Spela här

Speltips Stafsinge IF-Råslätts SK
Land: Sverige Liga: Division 3 Sydvästra Gö
Odds: 1,80 Speltips: Råslätts SK
2012-09-22 14:00 Stafsinge IF-Råslätts SK Råslätts SK 1,80 Kassören

Vilken miss av bolaget!

Att få 1,80 med serieledaren Råslätt mot ett lag från den undre halvan av tabellen som också är utan motivation måste ses som helgens bästa spel!

Jag hade satt max 1,40-1,50 som oddssättare och enda anledningen till denna bjudning måste vara slarv i arbetet helt enkelt. Nordicbet m fl bolag har t ex inte släppt sina odds ännu, och kanske gör de det inte heller. Jag chansar inte med att vänta utan har redan spelat draget hårt.


Stafsinge hade jag övervärderat inför säsongen, och de säkrade med nöd och näppe kontraktet förra helgen. Det beror på att Hovslätt, Aneby, Gislaved och Vetlanda är alldeles för dåliga i serien och inte hör hemma på denna nivå. Ingen i Stafsinge tar den här matchen på fullt allvar och uppladdningen är därför obefintlig. Träningarna i veckan har varit uddlösa enligt kontakter i klubben, och flera spelare i startelvan kommer att roteras till förmån för dem med minst speltid. Ali Alawia (SKYTTEKUNG), Tobias Larsson, Marcus Mårtensson, Linus Folkesson, Emil Bengtsson, Sebastian Bengtsson, Jonas Cullsjö, Andreas Andersson, Jesper Persson och Felix Helgesson är ordinarie killar som antingen står över helt eller får börja som bänknötare idag.

Klubbfesten är istället den stora snackisen i laget, och många säger också att de inte vill ta poäng av just Råslätt. Varför? Jo, största rivalen i staden heter nämligen Vinberg och det är det lag som på sin 2:a plats i tabellen jagar just Råslätt. Skadeglädje när den är som bäst ;)


Råslätt har spelat bländande fotboll sedan sina bästa spelare tillfrisknat och även hållit sig utanför domarboken. Jag hade helt klart underskattat laget i våras och ställer mig istället nu i hyllningskören efter att läst positiva matchrapporter av samtliga klubbar under säsongens gång. Mycket välförtjänt leder de serien och har nu avancemanget i egna händer. Samtliga utlandsproffs har valt att stanna kvar i laget trots intresse från flera elitklubbar, och de egna produkerna har även de avböjt övergångar i år. Råslätt har under sin historia producerat flera talanger från de södra förorterna i Jönköping, och jag har läst att Assyriska i somras var mycket intresserade av bl a 17-årige Dijan Vukojevic som spås bli lysande. Laget har rutin från elitsammanhang på nästan samtliga positioner i startelvan.


Råslätt vann i våras och kommer HÖGST SANNOLIKT att göra det igen och enda emot är om skotten hamnar strax utanför eller i målramen. Bollinnehavet har de haft i samtliga matcher, och att kanske överdriva en aning så i sina bästa stunder rullar de bollen likt Barcelona. Jag såg dem t ex inte slå en enda utspark i en match, utan istället fungerar målvakten Bekim Bytyci som en 11:e utespelare... Imponerande!

Lång text men högst motiverad och det känns som att detta kan vara sista gången något bolag gör ett så här stort misstag på förhand. Good gambling!!

EDITERAD 2012-09-22 11.28:13

Kassören - 22 September, 2012, 11:28

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Kassören - 2012-09-22 16:02:08

1-3! Råslätt seger!

Grattis alla ;)

Kassören - 2012-09-22 11:45:31

bet365 är bolaget som släppt odds i denna givna match... 1,80 sjönk direkt efter att jag laddade bössan, men 1,70 är fortfarande sjukt högt spelvärde i... Som sagt allt över ca 1,45 är grymt!

Kassören - 2012-09-22 11:42:02

@ TimG

Jag vet att folk reagerade när jag med framgång spelade mot Råslätt i våras... Då var det Vinberg som rekades, och anledningen till de upprörda känslorna var att RSK trots skadekänningar ändå valde att ställa upp med dessa spelare... Skit som jag inte borde få, och därför valde jag att inte reka här på ett tag... Jag ligger som bäst plus i denna liga som jag själv arbetar i och just det här draget är så högt spelvärde i att jag därför ville bjuda på det... Skit i att spela om du fortfarande känner som du gör!!!

eim_fbg - 2012-09-22 11:39:08

Detsamma Kassören! en fråga bara, vart hittade du oddset? har letat på några sidor men hittar inte matchen någonstans?!

Kassören - 2012-09-22 11:37:10

OK eim_fbg, om du själv spelar i Stafsinge bör vi inte prata vidare om det här... Lycka till idag ;)

TimG - 2012-09-22 11:35:21

om jag minns rätt har hänt fler gånger tidigare att folk reagerat på Kassörens större felaktigheter gällande trupper etc från bonnbollen. varningslampa här.

eim_fbg - 2012-09-22 11:31:23

Som spelare i laget så vet jag att av de spelare du räknar upp så är det bara Tobias Larsson och Felix Helgesson som inte är med. dessa spelare har tillsammans spelat totalt 4 matcher ifrån start denna säsong och är alltså inga startspelare. Resten av spelarna är med i startelvan.
Du har inte fått så bra info ifrån dina kontakter =)

Kassören - 2012-09-22 11:22:39

@ eim_fbg

Ingen i Stafsinge tar den här matchen på fullt allvar och uppladdningen är därför obefintlig... Ali Alawia, Tobias Larsson, Marcus Mårtensson, Linus Folkesson, Emil Bengtsson, Sebastian Bengtsson, Jonas Cullsjö, Andreas Andersson, Jesper Persson och Felix Helgesson är ordinarie killar som antingen står över helt eller får börja som bänknötare idag.

Råslätt vann i våras och kommer HÖGST SANNOLIKT att göra det igen! :)

eim_fbg - 2012-09-22 10:48:41

Du skriver: "och flera spelare i startelvan kommer att roteras till förmån för dem med minst speltid".

Vilka spelare är det som dina "kontakter" säger roteras inför denna match? laget är helt ordinarie sånär som på en spelare så ingen rotation överhuvudtaget. Säger inte att detta är en dålig rek utan antagligen kommer att sitta men din info som du har fått är lite fel.

Lycka till!

Kassören - 2012-09-21 22:57:08

Här länkar jag serietabellen:

http://www.everysport.com/sport/fotboll/fotbollsserier-2012/division-3-herr/sydvstra-gtaland/51615

Råslätt ska, bör och MÅSTE vinna resterande seriematcher för att hålla undan för jagande Vinbergs IF.