Nu börjar det dra ihop sig i Grand Prix. Nu ska Holder bara åka hem detta vilket vore grymt kul. Nu är det dags för Grand Prix i Vojens vilket kan bli en kanontävling. Svårt att hitta en större och given vinnare. Har dock hittat några kanonspel.

Vinnare Heat 4 (Michael Jepsen Jensen) @4,60 Sportingbet

Det här ÄR årets största överodds i ett heatspel. Kan inte fatta hur favoriten(?) i heatet står i sjuka 4,60.

Bjarne Pedersen, Michael Jepsen Jensen, Peter Ljung, Andreas Jonsson

Där har ni heat 4. Ett heat som Jepsen Jensen, med dagens förutsättningar, ska vinna 7 gånger av 10. Bjarne Pedersen har innerbana här men hans form är ju fruktansvärt dålig. Peter Ljung är riktigt dålig och ojämn. Kan blixtra till någon gång. Jonsson, största hotet här givetvis. Han har verkligen hamnat i säsongens största formsvacka. Tyvärr sker den nu när allt ska avgöras. Har haft stora problem med cyklarna. Visst, ett heat. Ett heat som blir Jensens första inför kokande hemmapublik. Det här vinner han som sagt 7 av 10 gånger. Förbannat bra spel i mina ögon. Han ÄR och SKA vara favorit här. Ja, just det. Han har ju även denna bana som hemmabana. Jo, just de, en sak till. Han har banrekordet. Spelar 3 units på Jepsen Jensen som vinnare i heat 4 till 4,60 hos Sportingbet .

Kommer uppdatera bloggen under lördag eftermiddag med flera H2H-spel. Inväntar för att få tillgång till så många bolag som möjligt. Följ allt via twitter: https://twitter.com/Johanssons1990

Jarek Hampel (Asian) v Andreas Jonsson @1,85 Nordicbet

Hampel är äntligen tillbaka i hetluften efter en längre skadefrånvaro. Många trodde han skulle vara ringrostig men icke. Han verkligen flög fram i tisdags i Vetlanda. Plockade in maxpoäng! Han hade verkligen fart på sina grejjer. Tycker han har fått en bra lottning inför kvällens tävling.

Jonsson däremot har en formsvacka som kommer väldigt olägligt. Håller på tappar sin direkta plats till nästa års VM-serie tyvärr. Nu är ju Vojens känd för att passa svenskar men med hans form så kan jag inte se det scenariot. Dessutom har han rätt tuff lottning. Jag tror Hampel tar sig till final imorgon, vilket Jonsson inte gör. OBS! Det finns två olika sorters spel. Denna är bäst placering i tävlingen. Den andra är flest poäng i grundomgången. Den funkar också givetvis. Spelar 3 units på Jarek Hampel till 1,85 hos Nordicbet .

Vinnare Grand Prix Vojens: Jarek Hampel @15,00 Ladbrokes
Insats: 1 units

EDITERAD 2012-09-21 23.20:21

This is the stats tab
This is the post tip