Speltips Oldenburg - Hapoel Jerusalem

Sport: Basket
Spelstopp: 2012-09-22 15:00
Land: Träningsmatch
Liga: Liga
Odds: 1.65
Tips: Oldenburg
Gårdagens två rekar satt fint då Olympiakos löste en komfortabel seger, samt att Armani Milano höll jämna steg med Caja Laboral då förlustsiffrorna skrevs till 75-77. Idag är det en ny bunt med träningsmatcher som står på schemat och jag tycker mig ha hittat ett bra spel i matchen mellan tyska Oldenburg och israeliska Hapoel Jerusalem.

Hapoel Jerusalem har inför denna säsongen gjort en stor rockad av spelartruppen där man har släppt ifrån sig bland annat: Strawberry, Randle, Yuval, Jackson och bröderna Bradley. Detta är spelare som i princip bar hela laget på sina axlar förra säsongen och stod i princip för hela lagets poängskörd framåt i banan. Otroligt kännbara avbräck kan man minst sagt säga! Till denna säsongen har man valt att bygga sitt lag kring hemvävda spelare från Israel kryddat med några amerikaner. Man har hela sju nya spelare som ska spelas in i truppen och det gör man inte direkt över en natt och därför kan man nog förvänta sig att det lär dröja ett par matcher till innan spelet riktigt klaffar.

Oldenburg däremot har fått behålla i princip hela grundstommen från i fjol och dessutom kryddat till truppen med några intressanta nyförvärv i form av Chris Kramer (som dock är skadad för tillfället), Julius Jenkins samt Dru Royce. Framförallt de två sistnämnda kommer bli riktigt nyttiga med sin rutin i ett i övrigt ganska ungt lag. Man kommer från en totalt misslyckad säsong där man inte ens lyckades ta sig till slutspel och revanschlustan denna säsongen lär vara enorm. Jag tror helt klart att man kommer rycka upp sig denna säsong, för man har redan kvalité i truppen med spelare som Ricky Paulding, Adam Chubb & Ronald Burell. Det kryddat med spännande nyförvärv bådar gott.

Oldenburg ska vara det bättre laget i grunden och med dessa förutsättningar så tvekar jag inte en sekund över att hugga tyskarna till klart godkända 1.65!
Spela på Oldenburg - Hapoel Jerusalem hos Betsafe
Spela nu
Pikachu - 22 September 2012 - 12:28
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: