Speltips

Speltips Barcelona - Valencia

Sport: Basket Spelstopp: 2012-09-22 19:00 Spela här

Speltips Barcelona - Valencia
Land: Spanien Liga: SuperCopa
Odds: 1.80 Speltips: Barcelona HT/FT
2012-09-22 19:00 Barcelona - Valencia Barcelona HT/FT 1.80 Pikachu

Vinsterna trillar in en efter en efter att Oldenburg som väntat gjorde jobbet tidigare idag och nu siktar vi in oss på fjärde raka då det har blivit dags för semifinaler i spanska supercupen. Vi har en högintressant match framför oss där Barcelona ställs mot Valencia i den första matchen.

Ett Barcelona som inte riktigt fått spelet att flyta fullt ut under försäsongen, där man faktiskt hunnit med att förlora två riktigt täta matcher mot just Valencia, där slutresultaten skrivits till 71-75 & 66-68. Men man har även lyckats besegra Panathinaikos med 85-80 t.ex. Det lär således vara ett riktigt revanschsuget och fokuserat Barcelona som kliver in på banan ikväll.

Ser man till truppen så har man inte direkt tappat några kännbara avbräck under försäsongen, utan har istället satsat på att värva några spännande namn i form Nathan Jawai som kommer bidra med längd och styrka under korgarna. Man har även plockat in Ante Tomic som ärkerivalen Real Madrid släppte ifrån sig då han inte alls lyckades komma upp i sin normala nivå där. I kvällens match kommer man att sakna Juan Carlos Navarro pga skada och det är ett tungt avbräck för laget, inget snack om den saken. Men man har spelare som kan ersätta och det gäller att dessa kliver fram i en match av denna kalibern.

För motståndet står alltså Valencia och det är ett förstärkt och något föryngrat Valencia som går in i denna säsongen. Man har plockat in rutinerade spelare som Justin Doellman, Pau Ribas, Thomas Kelati & Marko Keselj. Det är alla spelare som kommer höja Valencia några snäpp denna säsongen. Man har dock även tappat en del viktiga spelare och mest kännbar är troligtvis förlusten av Niklas Caner Medley som spelade riktigt bra förra säsongen men som valde att gå till Maccabi Electra. Men även givetvis Nando De Colo som tagit steget över till NBA. I kvällens match kommer man troligtvis även att få klara sig utan trion Stefan Markovic, Marko Keselj & Victor Faverani som alla är väldigt osäkra pga skador.

Valencia tillhör utan tvekan toppskiktet av den spanska basketen, men det gör givetvis även Barcelona och med tanke på att man redan förlorat två gånger mot Valencia under försäsongen i kombination med att man är det bättre laget i grunden så tror jag man kommer vara extremt fokuserade i denna matchen och gå ut och ta kommandot redan från start och sedan ro segern i hamn.

Pikachu - 22 September, 2012, 17:50

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!