Speltips Brose Baskets - BC Khimki

Sport: Basket
Spelstopp: 2012-09-23 18:00
Land: Träningsmatch
Liga: Liga
Odds: 1.85
Tips: Khimki - 3.5
Träningsturneringen i Nurnberg fortsätter idag med match mellan Brose Baskets och BC Khimki, där båda lagen hittills noterats för en vinst och en förlust. Brose Bakets inledde med att förlora mot Olympiakos (81-96) för att följa upp det med en vinst i gårdagens match mot Maccabi Electra (77-70). Khimki inledde turneringen med att besegra Maccabi Electra (80-60) för att sedan förlora mot Olympiakos (86-96).

Om man kan dra några slutsatser av de resultaten så kan man konstatera att Khimki har stått upp bättre än vad tyskarna har gjort. Det var ganska väntat att Olympiakos skulle dominera i denna turneringen och att förlora med 10 poängs marginal är trots allt ganska bra gjort av ryssarna. Maccabi Electra är på papperet ett riktigt bra lag, trots några spelartapp men man har inte alls fått igång sitt spel under försäsongen, så därför tycker jag inte man ska dra för stora växlar av Brose Baskets knappa seger under gårdagen.

Till kvällens match då: Jag rekade emot Brose Baskets när man spelade mot Olympiakos och en stor anledning till det är precis som jag skrev då att man har gjort en enorm spelarrockad i laget där man tappat i princip alla nyckelspelare från förra säsongen. Det kommer ta tid att spela ihop laget, vilket man också sett under försäsongen där man inte direkt imponerat.

Khimki som är Rysslands bästa lag efter CSKA Moskva har helt klart en intressant trupp med en del rutinerade spelare som: KC Rivers, James Augustine, Kresimir Loncar, Fridzon & Planinic.

Jag tror att ryssarna kommer kunna vinna denna matchen relativt enkelt om man bara har den rätta inställningen. Man är bättre på i princip alla positioner och bör absolut kunna ordna en seger med minst fyra poäng här!
Spela på Brose Baskets - BC Khimki hos Betsafe
Spela nu
Pikachu - 23 September 2012 - 17:00
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: