Speltips

Speltips Livorno - Cittadella

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-09-25 20:45 Spela här

Speltips Livorno - Cittadella
Land: Italien Liga: Serie B
Odds: 2.10 Speltips: Livorno Ö1.5 Mål
2012-09-25 20:45 Livorno - Cittadella Livorno Ö1.5 Mål 2.10 jbf

Fan vad fel man hade senast i helgen angående Modena-Livorno, jag trodde ju på målrikt men blev BARA 1-0 Modena, kunde mycket väl blivit 2-0 Modena också eller 3-0.

Men nu är det återigen hemmaplan och hemma på Armando Picchi är man starka, och man brukar ösa på framåt. Och det är där min rek kommer in i bilden. Att man ska göra minst 2 mål på hemmaplan, vilket jag ser som väldigt väldigt troligt att man gör, t om så att man kan göra 3-4 mål som hänt denna säsong också.

Man började ju säsongen riktigt bra och hade enbart vunnit alla tävlingsmatcher denna säsongs tills första förlusten nu senast borta mot Modena. Och jag tror ju man kommer komma ut otroligt revanschsugna och bara ösa på framåt. Och i och med att man förlorade så kan det kanske ske en ändring där framme, Piccolo ut och man slänger in unge Dell'Agnello som varit en lovande spelare ett tag nu. Men har varit lite skadad på försäsongen bl a vad jag läst mig till iallafall.

Cittadella är ett lag som kan skapa väldigt mycket framåt och inte hålla tätt så väldigt mycket framåt och det såg man prov på borta mot Crotone framförallt. Man skapade massor framåt och tog ledningen med 0-1, men i slutet så tappade man med kvarten kvar och släppte in 3 mål. Crotone är ett bra lag offensivt men Livorno är ju mycket bättre offensivt så det där måste Cittadella försöka förbättra sig avsevärt, men jag tror dock inte det kommer räcka.
Ett överspel är också ett tänkbart spel i denna match, men jag nöjer mig med att enbart spela Livorno Ö1.5 Mål som jag tycker är riktigt bra, och för det oddset. Herregud alltså. Man kan ju undra om oddssättarna följt Livorno eller inte, troligen så har dom ju inte gjort det så väldigt noga enligt mig då.

En trolig startelva för Livorno kan vara denna á la 4-3-3:
Mazzoni; Salviato, Bernardini, Lambrughi, Gemiti; Luci, Emerson, Schiattarella; Siligardi, Paulinho, Dell'AgnelloJag spelar 8/10 Units på Livorno Ö1.5 Mål för det ypperligt fina oddset 2.10 som ges av bet365 .

Skulle även kunna rekommendera en dubbel hos bet365 :
Sassuolo Ö1.5 Mål (1.83)
Livorno Ö1.5 Mål (2.10)
3.84

Lycka till om ni ryggar kära spelare!
Twitter @jagbaraforlorar

jbf - 24 September, 2012, 20:28

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
jbf - 2012-09-25 18:18:49

Dionisi tillbaka är ett megaplus!
Hade inte läst så jättejätte noga om det, "förmodade" att han fortfarande var lite halvt skadad.

tordyvel - 2012-09-25 13:56:58

Schiattarelli kommer förmodligen inte till spel idag pga. skada. Anfallaren Dionisi är tillbaka och redo för spel.