Speltips

Speltips Bofors v Södertälje

Sport: Ishockey Spelstopp: 2012-09-25 19:00 Spela här

Speltips Bofors v Södertälje
Land: Sverige Liga: Hockeyallsvenskan
Odds: 2,25 Speltips: Över 5,5 mål
2012-09-25 19:00 Bofors v Södertälje Över 5,5 mål 2,25 holms

Något förundrad över oddsättningen här. Om vi till exempel kikar på överspelet Västerås-Mora så betalar över 5,5 mål 1.78. Och visst, det kan det såklart bli, men jag ger absolut samma chans till ett överspel även här, till klart roligare 2,25.

Bik Karlskoga sätter alltid full gas hemma i *****hallen oavsett motstånd. Det har alltid varit lagets filosofi och också därför det inte finns några lag som jublar över att komma till Karlskoga för att spela hockey.
Ett lag som blev varse det var just Södertälje som vid båda tillfällena här förra säsongen fick stryk. 5-1 och 3-2. Noll poäng. Bara att sadla om för revansch.

SSK inledde med tre raka förluster, och det var som jag påpeka inför säsongen inte helt hundra i de bakre leden. Det finns en hel hop av oprövade backar, och herrn som kunde lösa poäng helt på egen hand för SSK förr, han heter Hudacek och vaktar numera kassen på västkusten hos Frölunda.
Kommer säkert att bli bättre ju längre säsongen lider, men vi är än så länge bara i femte omgången så det finns fortfarande en hel del för tränare Strömwall att jobba med.
Det jag vill säga är: Bik Karlskoga kommer att få sina chanser under matchens gång. Man brukar alltid få det där hemma.

Men vi ska heller inte glömma bort Södertälje. Man fick som jag nämnde tidigare vinna senast då Västerås besegrades med 4-1. Och det absolut viktigaste med den segern var nog att den tilltänkta skyttekungen, Damien Fleury, äntligen fick sätta pucken i nät då. Efter marginaler emot så är det möjligt att det kommer en ketchupeffekt från både Damien och hans kedjekonstellation.

Bofors supertaggat efter två raka förluster inför en hemmapublik mot ett Södertälje med nufunnet självförtroende efter senaste segern.
Känns på förhand som en trevlig tillställning, och 2,25 på över 5,5 mål är för högt ...

holms - 24 September, 2012, 22:07

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!