Speltips

Speltips Häcken-Helsingborg

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-09-27 18:00 Spela här

Speltips Häcken-Helsingborg
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 1.80 Speltips: 1
2012-09-27 18:00 Häcken-Helsingborg 1 1.80 mr_england

1.80 på Häcken att vinna mot Helsingborg är normalt ett riktigt dåligt odds. Med givna förutsättningar tycker jag dock att 1.80 är ett fantastiskt odds som är omöjligt att ignorera. Jag ska försöka förklara varför nedan…

I och med måndagens skånederby mot Malmö FF har Helsingborg gjort sitt för den här säsongen i allsvenskan. De har inget mer att spela för och kommer i stället ha huvudfokus på att göra så bra ifrån sig som möjligt i Europa League. Visst, Helsingborg har fortfarande en teoretisk chans att vinna allsvenskan och ta en plats i Europa. Det tror jag dock inte ens de själva tror på då de står inför ett extremt tufft spelschema med matcher i både allsvenskan och Europa League.

Helsingborg spelade så sent som i måndags. Det var dessutom inte vilken match som helst utan ett stentufft derby mot MFF. Efter att ha spelat sent på måndagskvällen ska man nu bege sig till Hisingen för en bortamatch mot de allsvenska serieledarna redan på torsdag. Som om inte det vore nog möter Helsingborg sedan Åtvidaberg på söndag och FC Twente i Europa League torsdagen efter. Det är ett extremt tufft spelschema och jag tror nog att fansen förlåter spelarna om de inte är helt på topp och ser det här mötet mot Häcken på bortaplan som sin viktigaste uppgift i livet. Särskilt inte då Malmö FF är ett av lagen som slåss mot Häcken i guldstriden. Helsingborg kan förlora den här matchen med gott samvete...

Helsingborgs spelschema ska jämföras med Häckens som även det är tufft men ändå inte i närheten av Helsingborgs. Dessutom spelar Häcken för SM-guld vilket innebär full motivation. Häcken har tre extra vilodagar inför den här matchen jämfört med Helsingborg. Man har dessutom en extra vilodag innan nästa match och spelar heller inte Europa League nästa vecka.

Häckens spelschema:
21 sep: Djurgården – Häcken 0-3
27 sep: Häcken – Helsingborg
01 okt: IFK Göteborg – Häcken
6 oktober: Häcken – Syrianska

Helsingborgs spelschema:
24 sep: Helsingborg – Malmö FF 1-1
27 sep: Häcken – Helsingborg
30 sep: Helsingborg – Åtvidaberg
04 okt: HIF – FC Twente
07 sep: Mjällby – Helsingborg

Om inte det här är nog för att övertyga dig om att spela på Häcken så vill jag även informera om att Häcken gjorde en av de bästa bortamatcher jag sett ett lag göra i allsvenskan senast mot Djurgården. Häcken fullständigt krossade Djurgården på Stadion. Inte bara resultatmässigt med 3-0 utan även spelmässigt då man var totalt överlägsna. Det är inte ofta vi får se ett lag vara så överlägset på bortaplan i allsvenskan. Häcken visade absolut toppform och var otroligt bra.

Helsingborg är inget dåligt lag men den här gången kanske man som sagt kan förlora utan att det blir några krigsrubriker. Jag tror att följande saker talar för Häcken vinner mot Helsingborg…

De är ett bättre lag
De är mer motiverade
De är fräschare och mer utvilade
De satsar allt på allsvenskan medan HIF nu även måste fokusera på Europa League

Det enda som talar för att Häcken får problem i den här matchen är att de får någon sorts guldfrossa nu när man helt plötsligt är uppe i serieledning. Så bra som Häcken var i den senaste matchen och med nämnda förutsättningar så tror jag inte att det sker. Allt talar för att Häcken, som inte har några stora skadeproblem och återigen kan ställa ett riktigt starkt lag på banan, vinner den här matchen. Skynda er och spela, det här oddset kommer sänkas!

Spel: Häcken vinner mot Helsingborg – odds 1.80 bet365

mr_england - 24 September, 2012, 23:11

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
mr_england - 2012-09-27 14:49:14

Hej gubbar! Har läst min rek flera ggr för att se om jag missat något men jag kan inte någonstans se att jag påstår att Helsingborg ska vila spelare den här gången. Om de ska göra det vet jag inte men min rek bygger inte på det.

Min rek bygger på att Helsingborg spelar många matcher på kort tid och att den här matchen inte är lika viktig för dem som för Häcken mm.

Lycka till!

Lingon - 2012-09-27 03:04:41

Vi diskuterade ju spelvärde i senaste reken Norrköping - AIK. Här ser jag spelvärdet i tvåan :) Tror likt Gamblern att de isf kommer vila spelare i matchen mot Åtvid och inte i denna. Truppmässigt är dessa lag jämna och att då få 5.15 på tvåan tycker inte jag de går att blunda för :)

Gamblern - 2012-09-26 17:21:09

Jag tycker reken är riktigt bra i sin utformning. Däremot så håller jag inte riktigt med i resonemanget fullt ut. Anser själv att 2:an är det mest spelvärda. Att Hbg skulle vila spelare eller vara slitna imorgon håller jag itne med om. OM de vilar spelare så är det på söndag mot Åtvid! Att spöa Häcken är det sista de har kvar att uträtta i allsvenskan innan de släpper fokuset tror jag.
Och NEJ, Häcken har inte ett bättre lag än det Hbg vi såg i EL senast...det var riktigt bra ;)
Lycka till!

timrcracker - 2012-09-26 06:20:16

Det värmer i en Häckensupporter med beröm.

Häckens lag ÄR bättre än Helsingborgs i år räcker att se på tabellen...

Jonas O. - 2012-09-25 07:58:27

Bra rek, kommer ryggas.
BENSINSTOPP på Hif!

MIFhater - 2012-09-24 23:57:32

Hyfsad rek, det stämmer verkligen att de är mer motiverade och utvilade, men ett bättre lag, det är dem verkligen inte! :)