Dags att komma upp ur svackan nu, och det hade jag tänkt göra med en fransk ligacup match. Det handlar om mötet mellan Ligue 1 Bastia emot Metz som ligger i National.


Bastia inledde säsongen bra i ligan med en del imponerande poäng, men har efter det tappat ordentligt och har nu 4 raka nederlag i serien. Men om de ska kunna vända den negativa trenden så är det i denna matchen de ska göra det. Bastia är erkännt väldigt starka på sin hemmaborg. Inför denna matchen har man med en bra trupp, den ser ut så här:

: Magno Macedo Novaes, Dumè Agostini, Julian Palmieri, Gaà«l Angoula, Sylvain Marchal, Maka Mary, Matthieu Sans, Féthi Harek, Jérémy Choplin, Wahbi Khazri, Florian Thauvin, Yannick Cahuzac, Jérà´me Rothen, Sambou Yatabaré, Christophe Vincent, Toifilou Maoulida, Anthony Modeste, Joseph Barbato

Spelare som Rothen, Modeste och Khazri m.m håller bra ligue 1 klass i den offensiva delen.

Metz ligger tvåa i Natinal serien och har bara siktet på att ta sig upp! Truppen de innehar håller hyfsad ligue 2 klass. Men tror att de har siktet mer inställt på fredagens match emot Amiens. Deras trupp inför denna matchen ser ut så här:

Carrasso, M’Fa.
Métanire, Bussmann, Wagué, Milan, Bamba, N’Dour.
Proment, Sarr, NGbakoto, Kashi, Kehli, Lejeune.
Sakho, Keita, Gueye, Bourgeois.

De saknar två viktiga backar som är Le och Inez.

De tre senaste mötena lagen emellan har Bastia vunnit. två av dem var förra året. Kan tilläga att det skiljer 2 hela divisioner dessa lagen mellan!

Kommentera gärna vid rygg eller såikt!

Lycka till!

@Ohlssonp



EDITERAD 2012-09-25 08.06:22

EDITERAD 2012-09-25 08.08:17

EDITERAD 2012-09-25 08.11:01

EDITERAD 2012-09-25 11.47:54

This is the stats tab
This is the post tip