Speltips Mahut - Gulbis

Sport: Tennis
Spelstopp: 2012-09-26 12:00
Land: Frankrike
Liga: CH-Orleans
Odds: 1,87
Speltips: Gulbis
Spela på Speltips Mahut - Gulbis
Börja spela här
Spela på Gulbis
Mahut - Gulbis
Odds: 1,87
Bolag: bwin

Gulbis är enormt underskattad just nu med extremt hög potential och har på senare tid visat att han förtjänar en plats åtminstone inom topp50. Där han hör hemma. Gulbis skulle behöva en idtrottspsykolog och kanske är det just det som har hjälpt honom. Sedan senaste psykbrytet i Kitzbuhel och Cincinnati har han gått som tåget. Det känns som en vändpunkt i karriären. Sedan Gulbis med buller och bång åkt över 100-strecket igen har han besegrat spelare som Kevin Anderson, Tommy Haas, Sergiy Stakhovsky. Det är alltså namn han inte varit närheten av att slå tidigare i år.

Letten har sagt att han lägger av med tennis den dagen han vinner en Grand Slam. Nu spelar han challenger i Frankrike och är tämligen långt ifrån glamouren i Wimbledon.

Att möta Nicolas Mahut i första omgången måste ses som väldigt tacksamt. Fransmannen har på nedgång och har nog bara något år kvar på touren och dessutom är han extremt formsvag. Han har blott vunnit två av sina tio senaste matcher och då är det inget kvalitémotstånd. Mahut får ses som en duktig grässpelare men medioker hardcourtspelare.
Spela på Mahut - Gulbis hos Bwin
Poldan - 25 September 2012 - 13:45
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: