Speltips

Speltips Napoli - Lazio

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-09-26 20:45 Spela här

Speltips Napoli - Lazio
Land: Italien Liga: Serie A
Odds: 1.87 Speltips: Ö 2.5 Mål
2012-09-26 20:45 Napoli - Lazio Ö 2.5 Mål 1.87 jbf

Veckoomgång i Serie A och detta får väl anses som det stora toppmötet denna dag i Italien. Det är två lag som mycket väl kan fightas om den sista CL-platsen när det ska summeras. Personligen så håller jag Napoli som ett snäpp bättre av dessa lagen tillslut.

Men varför tror jag på Ö2.5 Mål i denna match då?
Jo dels för att Napoli hemma ganska ofta brukar gå över 2.5 linan, och dels för att båda lagen har så pass mycket offensiva kvalitéer (som Klose, Hernanes, Hamsik, Cavani, Pandev, Insigne etc) att det mycket väl ska kunna att bli över 2.5 i denna match. Det är ju även så att jag tror inte något lag är nöjda med ett oavgjort resultat egentligen speciellt inte Napoli, som med en man mer i nästan hela matchen senast bara fick 0-0 borta mot Catania, en missräkning sett till hur matchen blev. och jag lär vara otroligt revanschsugna till denna match att snabbt gå vinnande ur striden igen.

Sen tror jag att Lazio som haft en riktigt fin start även dom är taggade då dom överraskande nog förlorade med 0-1 hemma mot Genoa senast. men det ska ni veta om man skulle skriva ett resultat som speglade matchen skulle siffrorna inte vara 0-1 utan snarare 3-0. Lazio hade otur i allt denna match, och blev tillslut utkontrade av Genoa som gjorde 0-1. Och nu möter man alltså seriens bästa lag på att ställa om, nämligen Napoli. Så där måste man verkligen se upp annars kan man åka på pumpen rejält.

Inga märkbara avstängningar eller skador till denna match, möjligen att tränarna väljer att rotera lite lite eftersom båda lagen spelade EL i torsdags och Serie A i helgen. Men dom har ju trupperna för rotation, främst Napoli tycker jag.

På de senaste 7 hemmamatcherna har Napoli gått Ö2.5 Mål hela 6 ggr!!
Och lazio har gjort mål på 3 av dom 6 senaste bortamatcherna.

Troliga startelvor inför denna match:
Napoli (3-5-2):
De Sanctis,
Gamberini, Cannavaro, Campagnaro
Maggio, Dzemaili, Hamsik, Behrami, Zuniga
Cavani, Pandev

Lazio (4-5-1):
Marchetti
Cavanda, Ciani, Dias, Lulic
Candreva, Gonzalez, Ledesma, Hernanes, Mauri
Klose


Jag spelar 7,5/10 Units på Över 2.5 Mål i matchen till ett fint odds på 1.87, som hittas på Nordicbet .

Ett annat spel skulle mycket väl kunna vara BLGM, men tycker att jag finner mer värde i ö2.5 så därför fall valet på det spelet för min del iallafall.

Twitter @jagbaraforlorar
Lycka till nu ifall ni ryggar!

jbf - 25 September, 2012, 21:07

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!