Speltips

Speltips West Brom-Liverpool

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-09-26 21:00 Spela här

Speltips West Brom-Liverpool
Land: England Liga: Ligacupen
Odds: 1.83 Speltips: Ö 2.5
2012-09-26 21:00 West Brom-Liverpool Ö 2.5 1.83 RalleArvid

bet365 livestreamar matchen.

Ligacup-drabbning mellan två jämna lag som ser ut att ställa upp med en rad debutanter/unga talanger/nyförvärv som alla är högst benägna att göra ett bra första intryck för båda lagkamrater, managers och fans.

I första mötet för West Broms del i denna turnering föll det hela 6 mål och när Liverpool senast spelade borta i cup-sammanhang blev det som ni alla säkert känner till hela 8 mål då man vann med 5-3 mot Young Boys. Jag tror kanske inte att 8 eller 6 mål kommer falla idag men definitivt fler än 2.

West Brom har haft en positiv start på säsongen med 4 segrar och en oavgjord och bara en förlust så här långt. Liverpool har inte alls fått poängskörden dit man hade velat ha den men däremot har spelet faktiskt sett helt okej ut stundtals och framförallt de yngre förmågorna som fått förtroende har imponerat på mig, något som lovar gott också inför kvällens möte då just unga spelare kommer ges chansen i denna lågprioriterade cup.

Det har blivit över 2.5 mål i hälften av Liverpools tävlingsmatcher i år. Samma snitt gäller även för West Brom och då detta inte på något sätt kommer bli en tillställning med både hängslen och livrem, snarare ingetdera från något av lagen tror jag att det snittet kommer öka för det båda lagen när kvällen är summerad.

I gårdagens matcher av ligacupen blev det målfester i 7 av 10 matcher vilket säger en hel del om ganska mycket, framförallt om lags och managers tämligen avkopplade inställning till matcherna, åtminstone så här tidigt i turneringen.

Senaste mötet lagen emellan spelades relativt nyligen och då blev det 3-0 till West Brom som också vann senaste mötet på Anfield. Någon storseger för hemmalaget är det inte speciellt mycket spelvärde i men däremot 1.83 för Över 2.5 mål och varför inte en svensk målskytt i Markus Rosenberg som förmodligen får starta?

Lycka till lads!
/@RalleArvid

RalleArvid - 26 September, 2012, 13:21

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
tompaa - 2012-09-26 15:44:15

Verkar vara klockrent detta!