Speltips

Speltips Wozniacki - Radwanska

Sport: Tennis Spelstopp: 2012-09-27 10:30 Spela här

Speltips Wozniacki - Radwanska
Land: Tokyo Liga: WTA Tokyo
Odds: 1,75 Speltips: Radwanska
2012-09-27 10:30 Wozniacki - Radwanska Radwanska 1,75 Poldan

Ni La måste gjort sin sämsta match sedan förlusten mot Kim Clijsters i Australian Open. Efter den förslusten var hon sig inte lik på ett par månader. Nu måste samma sak ha hänt efter förlusten mot Robson i US-Open.

Innan US-Open spelade hon fantastisk tennis och vann Cincinnati och nådde final i Montreal. Innan förra kollapsen i AO spelade hon final i Sydney och vann mot Kvitova.

Mot Wozniacki var hon så dålig att det knappt går att beskriva med ord. Hon styrde matchen och hade hela tiden duellerna under kontroll men slog alltid, då menar jag alltid, ut bollen när hon skulle avgöra.

Wozniacki slog en vinnare efter de två första seten. EN VINNARE. Hur är det möjligt att man ens kan vinna ett set genom att slå en winner. Det är så tydligt att Carro får problem när motståndaren sätter fart på bollen. Själv använder hon inte ens den farten när hon sätter tillbaka bollarna utan slår ”moonballs” istället. Det finns som sagt en förklaring till att Wozniacki endast vunnit en match mot topp10-spelare i år.

Detta spel kan omöjligt hålla mot Radwanska som enligt mig både har en bättre offensiv och defensiv än vad Wozniacki har.

1,75 känns riktigt spelvärt på världstrean.

Radwanska – Wozniacki
Odds: 1,75
Bolag: Bwin

Poldan - 27 September, 2012, 01:23

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
tolvan - 2012-09-27 08:03:09

1,80 på bet365 !