Speltips Wozniacki - Radwanska

Sport: Tennis
Spelstopp: 2012-09-27 10:30
Land: Tokyo
Liga: WTA Tokyo
Odds: 1,75
Speltips: Radwanska
Spela på Speltips Wozniacki - Radwanska
Börja spela här
Spela på Radwanska
Ni La måste gjort sin sämsta match sedan förlusten mot Kim Clijsters i Australian Open. Efter den förslusten var hon sig inte lik på ett par månader. Nu måste samma sak ha hänt efter förlusten mot Robson i US-Open.

Innan US-Open spelade hon fantastisk tennis och vann Cincinnati och nådde final i Montreal. Innan förra kollapsen i AO spelade hon final i Sydney och vann mot Kvitova.

Mot Wozniacki var hon så dålig att det knappt går att beskriva med ord. Hon styrde matchen och hade hela tiden duellerna under kontroll men slog alltid, då menar jag alltid, ut bollen när hon skulle avgöra.

Wozniacki slog en vinnare efter de två första seten. EN VINNARE. Hur är det möjligt att man ens kan vinna ett set genom att slå en winner. Det är så tydligt att Carro får problem när motståndaren sätter fart på bollen. Själv använder hon inte ens den farten när hon sätter tillbaka bollarna utan slår ”moonballs” istället. Det finns som sagt en förklaring till att Wozniacki endast vunnit en match mot topp10-spelare i år.

Detta spel kan omöjligt hålla mot Radwanska som enligt mig både har en bättre offensiv och defensiv än vad Wozniacki har.

1,75 känns riktigt spelvärt på världstrean.

Radwanska - Wozniacki
Odds: 1,75
Bolag: Bwin
Spela på Wozniacki - Radwanska hos Bwin
Spela nu
Poldan - 27 September 2012 - 01:23
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
tolvan - 2012-09-27 08:03

1,80 på bet365!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: