Speltips Rennes-Lille

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-09-28 20:45
Land: Frankrike
Liga: Ligue 1
Odds: 2.00/1.91
Speltips: 1 DNB/BLGM
Spela på Speltips Rennes-Lille
Hämta din bonus på 1000 Kr här
Spela på 1 DNB/BLGM
bet365 livestreamar matchen.

Min rekarform är stabilare än mitt internet för tillfället. Ursäkta för bristen på rekar i början av veckan men grattis till er som hann rygga min ligacuprek igår som slängdes upp under middagstid. Nu är jag ute i bättre tid och jag har blicken vänd mot Frankrike. Rennes, känt genom åren som något av en klubb med svenska strålkastare riktade mot sig tar hemma på Stade de la Route de Lorient (vidrigt namn) emot Lille i ligaspelets 7:e omgång.

Bortasegrar i Ligue 1 är ett sällsynt inslag i vardagen och inte heller under fredagskvällen tror jag att vi kommer få se något undantag från den cementerade regeln trots att bortalaget bör anses som ett starkare lag i grunden. Detta av följande anledningar:

Rennes har inlett säsongen utan speciellt många plockade poäng, 4 stycken i ligan på 6 matcher men hemma har man nu 2 segrar på sina 3 senaste tävlingsmatcher och man har framförallt varit starka offensivt samtidigt som det inte har sett jättestabilt ut bakåt alla gånger.

Lille har 7 poäng men har inte vunnit borta på 3 matcher och detta mot långt ifrån världsklass-motstånd. 1-0 stryk mot FCK följt av två oavgjorda matcher i ligan bland annat mot Troyes senast som bara har tagit 1 ynka poäng förutom den man tog mot Lille. Lille har dessutom inte vunnit på 4 raka matcher (2 oavgjorda och 2 förluster), Rennes vann som sagt senast med 3-2 efter att ha vänt 0-1 underläge till 3-1. Adderas kan även göras att Lille har haft ett mycket tuffare schema på sistone med matcher både i Europa och tuffa matcher i Ligue 1 (samtliga med negativa resultat)

Om vi tittar på senaste tidens möten så slås jag av att Rennes har visat sig vara svårslagna hemma i mötet och att krysset är tämligen frekvent. Vidare har båda lagen gjort mål i 8 av de 11 senaste mötena. De senaste två säsongerna i ligan har båda dessa möten slutat oavgjort medan Lille har vunnit sina hemmamatcher. Krysset ligger väldigt nära till hands även denna gång men spelvärdet tycker jag ligger i Rennes att plocka 1 eller 3 pinnar med tanke på ovan givna parametrar. 1x:et är dock på tok för lågt för att röra så en liten slant kommer sättas på följande två spel:

Rennes DNB till 2.00 på Ladbrokes.
Båda lagen att göra mål: 1.91x.

Lycka till lads!
@RalleArvid

Spela på Rennes-Lille hos Ladbrokes
RalleArvid - 27 September 2012 - 13:59
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
SirMattBusby - 2012-09-28 15:36

Kan tilläga att Lille saknar två viktiga mittfältare! S.Kalou samt M.Martin

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: