Speltips Stoke-Swansea

SPORT

Fotboll

PUBLICERAD

27/09/2012 16:41

post-img

Stoke-Swansea

SPELSTOPP

29/09/2012 16:00

Speltips Stoke-Swansea

mr_england

mr_england

PUBLICERAD

27/09/2012 16:41

PUBLICERAD

27/09/2012 16:41

SPELSTOPP

29/09/2012 16:00

SPORT

Fotboll

post-img

Stoke-Swansea

18+ Spela ansvarsfullt Regler & Villkor gäller

Odds 3.35
Tips 1 -1.5

Jag får en riktigt stark Blackpool och Hull känsla då jag ser hur Swansea City har startat säsongen. Ett mindre betrott lag som startar säsongen bra men sedan riskerar att rasa ihop totalt. Det skulle inte förvåna mig om Swansea är ett av de lag som åker ur då säsongen summeras. Det är redan nu klart att mysiga men naiva Southampton kommer åka ur då det inte går att spela på det sättet och hänga kvar i Premier League. Sämre lag som försöker spela fotboll kan imponera inledningsvis och i enskilda matcher. Över en hel säsong brukar det dock inte hålla. Jag tror att Swansea kan bli ett av övriga två lag som får lämna världens bästa liga i maj.

I den här matchen är det två olika stilar som möts. Fysiska, stora starka Stoke och tekniska Swansea. Även om Stoke inte längre kör med sina långa inkast då de tvingats bredda sin plan är det fortsatt samma spelsätt som gäller. Långa bollar på Crouch som vinner nästan allt i luften och ta det därifrån eller inlägg från deras snabba yttrar. Swansea däremot försöker spela fin och offensiv passningsfotboll vilket hedrar dem. Frågan är dock som sagt om det håller i längden. Jag är väldigt skeptisk. Vi ska nog vänta ett tag innan vi utser Laudrup till den store frälsaren…

Stoke har bara tagit fyra poäng på de inledande fem matcherna. Det är tre poäng färre än Swansea. Stoke har dock haft ett väldigt tufft spelschema med tre bortamatcher och har redan nu mött topplagen Manchester City, Chelsea och Arsenal. Utöver dessa matcher har man spelat oavgjort borta mot Wigan och Reading i matcher där man varit bra med Stoke-mått mätt då Stoke brukar vara ett uselt bortalag.

I säsongens två hemmamatcher har Stoke spelat oavgjort mot Arsenal och Manchester City. Swansea med två raka ligaförluster i bagaget känns därför som en något enklare uppgift den här gången… Stoke känns dessutom som ett bättre lag den här säsongen än tidigare. Crouch har varit riktigt bra i inledningen och jag är även mycket imponerad av nyförvärven Kightly, Adam och N’Zonzi. Jag är särskilt imponerad av Steven N’Zonzi som ser ut som en riktig klass-spelare. Förutom dessa så har Stoke ett av Premier Leagues bästa mittbackspar i Shawcross och Huth. Många storklubbar har jagat Shawcross men Stoke har tydligt visat att de inte är beredda att sälja honom.

Att Stoke så här långt lämnat spelare som Jermaine Pennant, Wilson Palacios, Michael Owen, Kenwyne Jones, Matthew Upson och Cameron Jerome utanför startelvan är ett tydligt tecken på att klubben är på rätt väg och att truppen blir allt starkare.

Swansea, ett lag som de flesta experter på förhand trodde skulle vara klart försvagade den här säsongen, började säsongen riktigt bra med sju poäng och tio gjorda mål på de inledande tre matcherna. Sedan har det dock gått tyngre då man förlorat två raka matcher mot Villa borta med 2-0 och Everton hemma med 3-0. Så här långt har Swansea spelat tre hemmamatcher och två bortamatcher och mött QPR, West Ham, Sunderland, Aston Villa och Everton. Om man ser till vilka lag Swansea och Stoke mött så här långt så tycker jag Stoke har startat säsongen bättre än Swansea trots att de tagit tre poäng mindre. Allt fokus har dock naturligtvis legat på Swansea då de fick en sådan bra start.

Efter en galet bra inledning på säsongen tyckte jag Swansea var direkt dåliga då man fick stryk med 2-0 borta mot Aston Villa näst senast. I den senaste matchen hemma mot Everton förtjänade man visserligen att göra minst ett mål. Dock kunde Everton gjort ännu fler mål och Everton vann mycket rättvist med 3-0. Då Swansea inte längre kan leva på nyhetens behag med ny tränare och spelare och med en tuff bortamatch mot Stoke, ett möte som samtliga lag i Premier League fruktar, så tror jag att Swansea inkasserar sin tredje raka förlust den här gången.

Skador och avstängningar:
Stoke är helt skadefria. Den enda som saknas är Andy Wilkinson som är avstängd. Det är dock inget stort avbräck. I Swansea är Nathan Dyer och Chico Flores tillbaka efter avstängning. Williams, Hernandez och De Guzman testas innan match är kan vara tillbaka efter skada.

Startelva - Stoke:
Begovic
Cameron, Huth, Shawcross, Wilson
Kightly, Adam, N'Zonzi, Whelan
Crouch, Walters

Startelva - Swansea:
Vorm
Rangel, Chico, Williams, Davies
Dyer, Ki, Michu, Britton, Hernandez
Graham

Efter en svår säsongsinledning har nu Stoke äntligen en lämplig uppgift på hemmaplan. Jag tror att Stoke vinner den här matchen ganska enkelt. Stoke har bättre spelare. De har visat fin form trots att de bara tagit fyra poäng. Stoke är ett riktigt bra hemmalag och tycker om att möta sämre lag som försöker spela fin fotboll. Stoke behöver en seger och den här gången har de ett perfekt läge på Britannia Stadium. Stokes fysik kommer se till att Swansea aldrig kommer tillåtas spela fotboll. Jag tror att Stoke vinner med minst två mål till ett riktigt spelvärt odds.

Spel: Stoke med asian handicap -1.5 - odds 3.35 hos bet365

Lagens möten förra säsongen:
Stoke-Swansea 2-0
Swansea-Stoke 2-0

This is the stats tab
This is the post tip

Stoke-Swansea

SPELSTOPP

29/09/2012 16:00

Stoke-Swansea

18+ Spela ansvarsfullt Regler & Villkor gäller

Odds 3.35
Tips 1 -1.5

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto
Knicks -  28 Sep - 18:28
absolut är det så, och ofta vänder man det så att statistiken framstår som en fördel för det laget man torr på hehe ;) hoppas dock både att Swansea och Stoke klarar sig kvar, tycker ligan behöver något lag som bevarar det klassiska engelska i Stoke även om det inte alltid är så kul att titta på, sen är det kul med ett lag med små resurser som Swansea som vågar spela en så riskfylld fotboll :)
mr_england -  28 Sep - 12:27
Knicks: Fördelen med statistik är att man kan vända den hur man vill :) Man kan som du välja att säga att Stoke har dålig statistik i PL på slutet vilket är sant och tro att trenden fortsätter. Det är inte fel. Eller så kan man vända på det. Om inte Stoke vunnit på elva matcher så borde det snart vara dags. Då är man elva matcher upp som spelare nu. Särskilt hemma mot ett som jag tycker ganska dåligt lag. Om man nu inte tror att Stoke kommer förlora för evigt. Själv tror jag att Stoke kommer göra en ganska bra säsong och sluta 9-12 i PL så då är det snart dags för en seger. Om man sedan ska spela med handicap eller inte är en värdering av odds/risk.

Mr.ManUtd: Jag började med att säga Southampton. Sedan sa jag att jag tror att Swansea kan bli ett av övriga lag som åker ur. Personligen tror jag att hela åtta lag riskerar att åka ur om man ska inkludera alla - Reading, Southampton, West Ham, Wigan, QPR, Norwich, Aston Villa och Swansea. Jag antar att både du och jag gärna skulle inkludera Liverpool där men det är nog bara en dröm :)

Southampton och Reading ligger illa till. Det är inget vågat tips. Sedan tror jag dock att Wigan löser det. Aston Villa har ryckt upp sig och var bättre än Swansea näst sist. QPR har varit dåliga och värvat mkt gamlingar men de har pengar som kan lösa det. West Ham är tråkiga men har en manager som borde kunna lösa det. Norwich kommer vara med och kriga där nere i botten och kan åka ur.

Det som gör mig skeptisk till Swansea är att det är lätt för ett spelande lag med importer som överraskat positivt i medvind och i solen i augusti. Hur blir det om de förlorar tredje raka på lördag och spelet börjar halta. Eller i vinter. Klara de att kriga? Dessutom har de haft en på papperet ganska lätt säsongsinledning. Den som lever får se!
Mr.ManUtd -  28 Sep - 00:41
Detta var inte mycket till "expert" om du tror att Swansea åker i år. Dessutom har dom rätt mycket kvalite. Hade du sagt Southampton, Norwich och Wigan hade jag köpt det, men Swansea besitter bra mycket mer kvaliteer än dessa lag. Och ja, jag ser alla matcher jag kommer över. Ser en drös med Swanseamatcher.
Knicks -  27 Sep - 18:41
Ett hcp spel på ett lag som inte vunnit i Premier League på de 11 senaste matcherna lite att ta i? Visst dem är starka hemma, men jag tycker det är 60-40 Stoke, det mest spelvärda är nästan X2 Swansea
mr_england -  27 Sep - 17:48
Trampatoni: Tack. Såg att jag hade förvirrat till det med orden nyhetens och nykomlingens men så farligt var det väl inte... Eller är du en sådan där nitisk lärarstudent som vill ha högre lön trots att du inte förtjänar det :)

Ändrat nu.
Trampatoni -  27 Sep - 17:18
Ska inte du vara "englands expert" ?

swansea nykomlingar...... skrämmande dåligt

Bettingbonusar för nya kunder

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Giltig för nya spelare med första insättning på minst 100 kr. Gratisspelet krediterats när du omsatt din insättning 1x till min. odds 1.80. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor härStödlinjen.se" rel="nofollow" target="_blank"> Stödlinjen.seSpelpaus.se" rel="nofollow" target="_blank">- Spelpaus.se . Regler & Villkor gäller 18+
18+ Minsta insättning för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 500 kr. Insättning och bonus måste omsättas femton (15) gånger med min. odds 1.90 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Stödlinjen.se , Spelpaus.se ">Spelpaus.se , Regler och villkor gäller.:
18+. Endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. Maxbonus 500 kr sport- omsättning 6x min 1.8 i odds. Giltig i 60 dagar. Spela ansvarsfullt. I Stödlinjen.se I Spelpaus.se Fullständiga regler och villkor här.
Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller
18+ | 100% upp till 1000 kr med bonuspengar | Minsta insättning är 100 kr | Bonusen på betting har omsättningskravet 6x | Minimiodds på 1,8 | 60 dagar på dig att fullfölja bonusen från din första insättning
18+. Gäller nya kunder. Min insättning 100 kr. Giltigt i 60 dagar | Casino: Maxbonus 5000 kr. Omsättningskrav 20x i Casino & Live Casino | Sport: Maxbonus: 1000kr. Omsättningskrav: 6x på Betting. Min. odds: 1.8 Stödlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Fullständiga regler och villkor
Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. Min. insättning för gratisspel är 500 kr. Max. pris, spelrestriktioner, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.

Rekatochklart Speltips

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Idag
Live
handbollstoken

handbollstoken

19:00

23 Apr

Ystad-Önnered

Handboll - Handbollsligan

Önnered +3.5 mål

2.00

Idag
Live
LelleSandahl

LelleSandahl

19:00

23 Apr

Degerfors - Helsingborg

Fotboll - Superettan

Över 2.5 & BLGM

2.34

Idag
Live
Hedeen

Hedeen

19:30

23 Apr

Djurgården - Brynäs

Ishockey - Hockeyallsvenskan

2

1.93

Idag
Live
Aston

Aston

21:00

23 Apr

Leicester - Southampton

Fotboll - Championship

BLGM + över 2,5 mål

1.72

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

21:00

23 Apr

Lazio - Juventus

Fotboll - Coppa Italia

Lazio +0.25

1.72

Idag
Live
alexsnacke

alexsnacke

21:00

23 Apr

Arsenal - Chelsea

Fotboll - Premier League

BLGM & Ö2,5 mål

1.87

Idag
Live
TobbesTips

TobbesTips

03:30

24 Apr

Winnipeg - Colorado

Ishockey - NHL

2

2.50

Idag
Live
CasperJ

CasperJ

11:00

24 Apr

Nishioka - Auger-Aliassime

Tennis - ATP Madrid

Auger-Aliassime -4,5

1.81

Idag
Live
Stahren

Stahren

19:00

24 Apr

AIK - Värnamo

Fotboll - Allsvenskan

Värnamo över 3.5 hörnor

1.80

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

21:00

24 Apr

Atalanta - Fiorentina

Fotboll - Coppa Italia

BLGM

1.74

Idag
Live
Polsater

Polsater

19:00

25 Apr

Västerås - Mjällby

Fotboll - Allsvenskan

1

2.30

Idag
Live
Polsater

Polsater

19:00

25 Apr

Djurgården - Malmö

Fotboll - Allsvenskan

Över 2,5 mål

1.92

Rekatochklart Poolspel

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Författare Tid & Datum Spel Kategori Pris
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

18:00

23 Apr

Powerplay Tips 23/4 Fotboll
324 kr
Leboff

Leboff

19:30

23 Apr

V64 Tips Bergsåker 23/4 Trav
672 kr
Leboff

Leboff

20:55

23 Apr

DD Tips Bergsåker 23/4 Trav
200 kr
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

19:00

24 Apr

Europatipset Tips 24/4 Fotboll
5184 kr
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

18:00

23 Apr

Powerplay Tips 23/4

Fotboll

324 kr

Leboff

Leboff

19:30

23 Apr

V64 Tips Bergsåker 23/4

Trav

672 kr

Leboff

Leboff

20:55

23 Apr

DD Tips Bergsåker 23/4

Trav

200 kr

RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

19:00

24 Apr

Europatipset Tips 24/4

Fotboll

5184 kr