Hammers ska bara vinna här. satte morgonkaffet i halsen när jag såg att dom stod i 1.65 ggr!!! .

Kungälv är enligt mig seriens sämsta lag och truppen har inte sett såhär tunn ut på mycket länge. Man har dessutom inget imponerande facit såhär långt i serien med endast 2 inspelade poäng och kommer till matchen med ett 8-1 nederlag mot Mörrum. Man har en snitt på ca 5.25 insläppta per match, vilket är helkasst!!

Halmstad har inlett bra, man har inte riktigt haft marginalerna på sin sida för att få högsta utdelningen i matcherna. Man hade lika gärna kunnat vara obesegrade men har istället skrapat ihop 4 pinnar. Man kommer från ett nederlag mot Kristianstad ( 1-0 ) senast men återvände då till Halmstad med mersmak. Resultatet speglade inte matchen.

Mattias Pettersson i Halmstad kassen har övertygat och visar att han blir en viktig pjäs i Halmstads kasse iår. Den unga målvakten tackade nej till klubbar från högre divisioner innan säsongen, vilket Hammers ska vara glada för.

Halmstad vann senaste mötet mot kungälv med 6-1 på bortaplan och jag tycker denna är stenklar. Två lag på helt andra plan förtillfället.

Hammers spelas rak .



EDITERAD 2012-09-28 12.40:19

This is the stats tab
This is the post tip