Speltips

Speltips Rakerve Tarvas - Tartu Ulikool

Sport: Basket Spelstopp: 2012-09-28 16:30 Spela här

Speltips Rakerve Tarvas - Tartu Ulikool
Land: Liga: Baltic League Cup
Odds: 1.85 Speltips: Tartu - 6.5
2012-09-28 16:30 Rakerve Tarvas - Tartu Ulikool Tartu - 6.5 1.85 Pikachu

Baltic League Cup är en årligt återkommande turnering och deltagande lag i årets turnering är: Rakerve Tarvas, Tartu Ulikool, Siauilai och Liepajas Lauvas och på förhand så är det inget snack om att det bör bli Tartu Ulikool & Siauilai som möts i morgondagens final.

Den matchen som jag valt att rikta in mig på är alltså matchen mellan de båda estländska lagen Rakerve Tarvas och Tartu Ulikool. Det är två lag som ändrat om en hel del i sina spelartrupper inför denna säsong, det är dock inget ovanligt då estländska lag ofta blir av med sina bästa spelare efter säsongens slut. Den estländska ligan håller ingen direkt jättehög nivå och det är just Tartu Ulikool tillsammans med Kalev/Cramo som är de två dominanterna. Resterande lag i serien, där inräknat Rakerve Tarvas är åtminstone en klass sämre än dessa allihop.

Trots att Rakerve Tarvas gynnas av hemmaplan i denna match så tror jag inte att man kommer räcka till, då det i grunden ska skilja så pass mycket mellan dessa lagen vilket också historiken sett till inbördes möten tyder på, då det är idel relativt komfortabla segrar för Tartu Rock.

Pikachu - 28 September, 2012, 14:36

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!