Speltips Rakerve Tarvas - Tartu Ulikool

Sport: Basket
Spelstopp: 2012-09-28 16:30
Land:
Liga: Baltic League Cup
Odds: 1.85
Speltips: Tartu - 6.5
Spela på Speltips Rakerve Tarvas - Tartu Ulikool
Börja spela här
Spela på Tartu - 6.5
Baltic League Cup är en årligt återkommande turnering och deltagande lag i årets turnering är: Rakerve Tarvas, Tartu Ulikool, Siauilai och Liepajas Lauvas och på förhand så är det inget snack om att det bör bli Tartu Ulikool & Siauilai som möts i morgondagens final.

Den matchen som jag valt att rikta in mig på är alltså matchen mellan de båda estländska lagen Rakerve Tarvas och Tartu Ulikool. Det är två lag som ändrat om en hel del i sina spelartrupper inför denna säsong, det är dock inget ovanligt då estländska lag ofta blir av med sina bästa spelare efter säsongens slut. Den estländska ligan håller ingen direkt jättehög nivå och det är just Tartu Ulikool tillsammans med Kalev/Cramo som är de två dominanterna. Resterande lag i serien, där inräknat Rakerve Tarvas är åtminstone en klass sämre än dessa allihop.

Trots att Rakerve Tarvas gynnas av hemmaplan i denna match så tror jag inte att man kommer räcka till, då det i grunden ska skilja så pass mycket mellan dessa lagen vilket också historiken sett till inbördes möten tyder på, då det är idel relativt komfortabla segrar för Tartu Rock.

Spela på Rakerve Tarvas - Tartu Ulikool hos Bwin
Pikachu - 28 September 2012 - 14:36
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: