Speltips

Speltips Reading-Newcastle

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-09-29 16:00 Spela här

Speltips Reading-Newcastle
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.50 Speltips: 2
2012-09-29 16:00 Reading-Newcastle 2 2.50 RalleArvid

Förutom att det är min födelsedag under Premier League-lördagen finns det en hel del annat att gotta sig åt. En fin helg med en hel del intressanta spelobjekt. Först ut hittar jag ett Newcastle som har comebackande spelare och en harmoni i truppen där alla drar åt samma håll och där självförtroende (trots uttåget ur Ligacupen där man var helt okej på Old Trafford) är högt.

På de fem senaste matcherna (både förra och denna säsong) har Reading inte vunnit på hemmaplan med ett facit innehållandes 3 förluster och 2 oavgjorda. Man blev senast fullständigt överkörda av Tottenham och siffrorna 1-3 var inte talande alls då Reading bör vara tacksamma över hur man kom undan. Den första hemmamatchen slutade 1-1 mot gästande Stoke. Borta har man dessutom fått stryk i båda sina matcher och man står på en poäng efter fyra spelade i den jumboposition man innehar. Jag tycker att det finns många likheter mellan Tottenham och Newcastle i allt väsentlig år 2012 så varför inte tro på bortaseger även nu!?

Newcastle har visserligen inte tagit någon seger på bortaplan på sina två försök men betänk att man mött ett Chelsea som då imponerade stort samt ett Everton som hade imponerat stort där man ändå (turligt) lyckades få med sig ett kryss i en match där jag rekade Newcastle framgång. Det är något jag även fortsätter med i helgen.

Hemma är Newcastle fantastiska och jag är riktigt imponerad över både det lag men framförallt den organisation laget nu stoltserar med. Alan Pardew med flera har signat långa kontrakt och det talar för en harmoni och en medvind i och runt omkring klubben.

Det är mycket som talar för att Newcastle ska ha goda chanser att plocka tre pinnar här och oddset tycker jag är för högt. Förutom att man som helhet är ett klart bättre lag vill jag framförallt bryta ned det hela till att Cissé och Ba uppbackade av Guiterrez, Ben Arfa, Cabaye och Comebackande Tiote kommer stöta på ytterst medelmåttig patrull i Pearce och framförallt Gorkss som är bedrövlig.

Senaste mötena lagen emellan:
Newcastle-vinst 2-1 borta.
Newcastle-vinst 3-0 hemma
Newcastle-vinst 3-0 hemma.

Ligan:
Reading: -5 och 1 poäng på 4 matcher för Reading
Newcastle: +0 och 8 poäng på 5 matcher för Newcastle

Reading:
McCarthy
Gunter, Pearce, Gorkss, Harte
Leigertwood, McAnuff, Guthrie
Kebe, Pogrebnyak, Robson-Kanu

Newcastle:
Krul
Anita, Coloccini, S Taylor, Santon
Ben Arfa, Cabaye, Tiote, Gutierrez
Cisse, Ba

Magkänsla, historik, ligatabell, form och spelartrupper talar för Newcastle trots bortaplan enligt mig. Då är det härligt att bli erbjuden 2.50 på bet365 .

Lycka till lads och som alltid:
För twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 28 September, 2012, 14:39

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
teamstoof - 2012-09-29 15:04:13

collocini är skadad och startar ej, cabaye e avstängd och som nämndes nedan Krul är skadad, tunga avbräck.

warrior - 2012-09-29 09:43:22

Grattis Arvid !!

2 känns given, den ryggar vi ;)

Aston - 2012-09-28 22:40:38

Korrekt Mr Orange, Steve Harper lär vakta kassen. Tim Krul har armbågsskada och blir borta någon vecka till.

Mr Orange - 2012-09-28 21:29:16

Rätta mej om jag har fel men deras målvakt Tim Krul är väl borta den här matchen!?