Denna matchen handlar om toppen mot botten i ligan National i Frankrike. Creteil som är topp anspiranter tar emot näst jumbon UPdG.

Creteil är jagat att vinna denna matchen eftersom Metz vann sin match igår relativt enktelt. Creteil som ligger tvåa för tillfället har hittils facit 8-0-1 i serien. Förlusten kom just emot serieladarna Metz på bortaplan. På hemmaplan så har man hittils varit helt överlälägsna! På deras 5 matcher hemma så har de slutat med 5-0-0 med målskillnaden 12-3! Det som också talar för detta liret Halvtid/fulltid är att i deras 5 hemmamatcher så har de haft ledningen 4 gånger i halvtid. Till denna matchen så kommer de med ett bra manskap. Truppen till matchen:

Målvakter : Adrien, Philippon
Försvarare : Cordoval, Da Cruz, Di Bartolomeo, Diedhiou, Mahon de Monaghan
Mittfältare : Dabo, De Oliveira, Diaby, Djellilahine, Gache, Lesage, Ndoye, Seck
Anfallare : Andriatsima


UPdG är nykomlingar i national inför denna säsongen och de har man märkt inledningen. De har hittils bara lyckats plocka 7 pinnar på 9 matcher. De 9 matcherna har slutat med 1-4-4 med målskillnaden 6-10. Så det är seriens målsnålaste lag framåt. Inför denna säsongen så värvade man S. Benmeziane som har gjort 5 av deras 6 mål hittils. Men det visar mest bara hur dåliga de andra i laget är. Förra säsongen när de gick upp, så var laget ruskigt starka på hemmaplan men ett mediokert mittenlag på bortaplan. Så deras dåliga bortaspel kommer synas mera i denna serien, speciellt i denna matchen.

Denna serien kommer handla om två lag i slutet det är Metz och Creteil! Så i denna matchen så är det klasskillnad!

Kommentera gärna vid rygg eller åsikt!

Lycka till!

@Ohlssonp

This is the stats tab
This is the post tip