Speltips Tranmere - Brentford

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-09-29 16:00
Land: England
Liga: Championship
Odds: 2.30
Speltips: 1
Spela på Speltips Tranmere - Brentford
Hämta din bonus på 450 kr här
Spela på 1
Har hittat en mycket spelvärd vinnare i engelska League One.

Klockan 16.00 sätter Merseysides tredjelag Tranmere Rovers bollen i rullning hemma på Prenton Park. Laget har inlett säsongen på ett mycket övertygande sätt och ser för tillfället ut att vara omöjliga att hantera för sina seriekonkurrenter.

Förra helgen besegrade man Crawley Town borta med hela 2-5 och den positiva trenden i klubben byggdes på ytterligare. Tranmere har inga större skadebekymmer utan laget som har hittat denna fina form är intakt.

Hemma på Prenton Park stolterar laget med fyra raka segrar samt. 12-1 i målskillad, laget spelar en fartfylld och frejdig fotboll som kommer bära laget långt denna säsong.

Brentford å sin sida är ett stabilt League One-lag som förmodligen kommer placera sig på den övre halvan när säsongen summeras. Laget största problem i inledningen av denna säsong är dess ojämna prestationer, något som speglar sig väl i lagets formkurva. På bortaplan har man ännu inte lyckats vinna, dock kryssat tre gången men då har motståndet varit ett helt annat än denna eftermiddag.

Jag lyckades matcha min insats till 2,30 på Betfair och ser till min förvåning att många bolag betalar mellan 2,15-2,25. Detta är alldeles för högt, spelvärt ända ner till 1,90 i mina ögon.

Lycka till!
Spela på Tranmere - Brentford hos Betfair
Dalglish - 29 September 2012 - 09:16
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: