Speltips

Speltips Tranmere - Brentford

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-09-29 16:00 Spela här

Speltips Tranmere - Brentford
Land: England Liga: Championship
Odds: 2.30 Speltips: 1
2012-09-29 16:00 Tranmere - Brentford 1 2.30 Dalglish

Har hittat en mycket spelvärd vinnare i engelska League One.

Klockan 16.00 sätter Merseysides tredjelag Tranmere Rovers bollen i rullning hemma på Prenton Park. Laget har inlett säsongen på ett mycket övertygande sätt och ser för tillfället ut att vara omöjliga att hantera för sina seriekonkurrenter.

Förra helgen besegrade man Crawley Town borta med hela 2-5 och den positiva trenden i klubben byggdes på ytterligare. Tranmere har inga större skadebekymmer utan laget som har hittat denna fina form är intakt.

Hemma på Prenton Park stolterar laget med fyra raka segrar samt. 12-1 i målskillad, laget spelar en fartfylld och frejdig fotboll som kommer bära laget långt denna säsong.

Brentford å sin sida är ett stabilt League One-lag som förmodligen kommer placera sig på den övre halvan när säsongen summeras. Laget största problem i inledningen av denna säsong är dess ojämna prestationer, något som speglar sig väl i lagets formkurva. På bortaplan har man ännu inte lyckats vinna, dock kryssat tre gången men då har motståndet varit ett helt annat än denna eftermiddag.

Jag lyckades matcha min insats till 2,30 på Betfair och ser till min förvåning att många bolag betalar mellan 2,15-2,25. Detta är alldeles för högt, spelvärt ända ner till 1,90 i mina ögon.

Lycka till!

Dalglish - 29 September, 2012, 09:16

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!