Speltips

Speltips Sampdoria - Napoli

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-09-30 15:00 Spela här

Speltips Sampdoria - Napoli
Land: Italien Liga: Serie A
Odds: 2.20 Speltips: 2
2012-09-30 15:00 Sampdoria - Napoli 2 2.20 jbf

Ett Sampdoria på hemmaplan som börjat riktigt starkt men ändå väljer jag att gå emot och spelar på bortalaget, varför då?

Jo så här är det, Napoli som bortalaget i denna är mycket bättre lag med mycket bättre spelare på i stort sett alla positioner. Och när Napoli dessutom prioriterar ligan i år så känns oddset 2.20 som ett bra spel och jag fastnade direkt för det.

Som jag sa så prioriterar alltså Napoli ligan i år eftersom det är inget spel i Champions League denna säsong. Visst Europa League säger ni då, mja såhär tidigt i turneringen så väljer man, med all rätt, att låta lite B-spelare få speltid som man gjorde hemma mot AIK som alla vet. Och de är inte så mycket sämre spelare bara för det är deras B-spelare, det vill jag absolut påpeka. Eduardo Vargas som blev röstad till Sydamerikas näst bäste spelare för 2 säsonger sen är alltså på gränsen till att få chans i A-laget, som jag tycker han är värd.

Men nog om det och mer fokus på denna match, Sampdoria har visserligen som jag sa börjat riktigt bra, men till dagens match så är Maresca, Maxi Lopez och Da Costa avstängda samt att dom har Poli, Tissone och Pozzi borta pga skada. Inga spelare man ville ha borta direkt, tänker främst på Maxi Lopez, Poli, Maresca, Pozzi och Da Costa. Det var även frågetecken på Esigarribias vara eller icke vara, nu är han dock uttagen till truppen och således kan spela, men inte optimalt att vara halvskadad och i allra sista stund få klartecken.

Napoli å andra sidan har ingen avstängd och bara Miguel Britos skadad vilket inte är något stort avbräck då han ändå inte är tänkt för startelvan. Nej man har full trupp och med en Edinson Cavani i spetsen som gjorde hattrick senast hemma mot Lazio. Toppform på han!

Napoli har sikte mot toppen och en vinst skulle ge dom ett ännu bättre självförtroende än vad dom redan har. Man har hittills denna säsong 4 vinster och 1 oavgjord medan Sampdoria har 3 vinster och 2 oavgjorda. Det är alltså 2 lag som ännu inte förlorat som möts, men det blir ju ändring efter denna match som jag ser det iallafall.

Troliga startelvor kan vara följande:
Sampdoria (4-3-3):
Romero
Berardi-Gastaldello-Rossini-Costa
Munari-Krsticic-Obiang
Estigarribia-Icardi-Eder

Napoli (3-5-2):
De Sanctis
Campagnaro-Cannavaro-Aronica
Maggio-Dzemaili-Hamsik-Behrami-Zuniga
Pandev-Cavani


Jag spelar 7/10 Units på Napoli till oddset 2.20 hos Betsson !
Jag spelar även ett sidospel som är Edinson Cavani som målskytt, 4,5/10 Units @ 2.20 Unibet .

Lycka till om ni ryggar nu!
Twitter @jagbaraforlorar

jbf - 29 September, 2012, 19:48

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!