Speltips

Speltips IFK Norrköping-GAIS

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-10-01 19:00 Spela här

Speltips IFK Norrköping-GAIS
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 2.05 Speltips: 1 AH -1
2012-10-01 19:00 IFK Norrköping-GAIS 1 AH -1 2.05 mr_england

Blev väldigt förvånad då jag såg oddset på IFK Norrköping att vinna mot GAIS. I skrivande stund erbjuder bet365 hela 1.61 på att Norrköping vinner matchen. Ett asian handicap-spel med Norrköping -1 ger fantastiska 2.05. Asian handicap -1 är inte samma som ett vanligt handikappspel utan innebär att vi får tillbaka insatsen om Norrköping vinner matchen med exakt 1 mål. Om Norrköping vinner matchen med 2 mål eller fler vinner vi till oddset 2.05.

Egentligen tycker jag inte att det här spelet behöver motiveras men då jag skriver en rek är jag väl tvungen…

Norrköping har gjort en kanonsäsong och ligger just nu på femte plats i allsvenskan. Formen är god och man har två segrar på de tre senaste matcherna. Ett tag befann sig Norrköping i ingenmansland men efter de senaste resultaten har man nu häng på en Europaplats då man jagar AIK och Malmö FF i tabellen. Visst kanske det är lite långsökt då man har 7 poäng upp till AIK och 6 poäng upp till Malmö. Då AIK har ett tufft Europa League-spel och möter flera av topplagen och MFF inte är att lita på så är det i alla fall något som kan motivera Norrköping-spelarna att kämpa så länge chansen finns. Att sedan Norrköping har hemmaplan på konstgräset och är ett bättre lag än GAIS gör ju inte det här spelet sämre.

GAIS har fortfarande en teoretisk chans att nå en kvalplats då man har 14 poäng upp till strecket med 6 matcher kvar att spela. Självklart har man dock redan gett upp och Dime Jankulovski sammanfattade det bra efter derbyt mot Göteborg då han sa att vi kämpar så länge chansen finns men vi är självklart inte dumma och vet vilket situation vi befinner oss i. Han lovade dock att de skulle kämpa för fansens skull… Efter det förlorade GAIS med 4-1 hemma mot Syrianska. Kommentarer är överflödiga.

Det var en sak att GAIS var motiverade i derbyt mot IFK Göteborg. Hur de ska kunna motivera sig borta mot Norrköping kan jag dock inte förstå. Visst kan man tro att de ska kämpa för sin heder, nya kontrakt mm. Efter senaste insatsen mot Syrianska finns det dock inte mycket som tyder på det.

Inget är givet i allsvenskan. Det vet vi! Men det här oddset är alldeles för bra för att låta bli och det skulle förvåna mig mycket om det inte sänks närmare matchstart. Över två gånger pengarna på att Norrköping vinner matchen med 2 mål eller mer och pengarna tillbaka om Norrköping bara vinner matchen med 1 mål kan jag inte ignorera…

Spel: Norrköping med asian handicap -1 – odds 2.05 bet365

mr_england - 29 September, 2012, 21:00

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Lobban - 2012-10-01 15:17:07

han aldrig spela till det guldoddset:( Men blev 3 andra spel

Ö 1.5 mål på hemmalget 1.83
-1.5 2.22
Norköping att leda i HT 1.97

mr_england - 2012-09-30 13:11:38

BajenWolves: Lika bra! Det går alltid att skaffa en ny fru och nya barn. Jobbigt bara om man har ett hus man gillar...

BajenWolves - 2012-09-30 10:39:27

Oj!!! Vilket jävla bjudodds!!! Efter 1-4 mot Assyriska tänkte jag att jag lirar på deras(Gais) motståndare, oavsett odds och lagnamn. Och när man dessutom bjuds på dubbla degen för ah-1, då åker nog fan både fru, hus och ungar in;) Detta är ju inget annat än bjudgodis! Gais är ju numera ett uppgivet lag i brant utförsbacke.