Speltips

Speltips E. Frankfurt - Freiburg

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-09-30 15:30 Spela här

Speltips E. Frankfurt - Freiburg
Land: Tyskland Liga: Bundesliga
Odds: 1.63 Speltips: Ö2.5
2012-09-30 15:30 E. Frankfurt - Freiburg Ö2.5 1.63 Miracle

Pinnacle

Frankfurt spelade senast en galen match mot Dortmund som jag såg och jag lovade mig direkt att bomba ö2.5 till nästa match. Frankfurt spelar en galen hawaiifotboll och det visar även statistiken, alla matcher den här säsongen i Bundesliga har gått ö2.5-linan. Laget har gjort 14 mål och släppt in 7 och det gör nykomlingarna till laget som gjort tredjeflest mål efter BM och Dortmund! Förra säsongen gjorde laget flest mål med sina 76 mål i 2. Bundesliga och hade ett snitt på 3.2 mål (gjora/insläppta) per match.

Idag ställs man mot Freiburg som ligger på en elfte-plats, i lagets fem matcher den här säsongen har det gjorts i snitt tre mål per match. Laget ligger på elfte plats och måste börja prestera så vi kan förvänta oss att dem kommer få chanser, om dem inte söker chanserna så lär Frankfurt bjuda på ett par lägen när man attackerar.

Jag har inte mycket mer att tilläga men efter att ha sett senaste matchen Frankfurt spelade och läst lite om övriga matcher är jag tillräckligt säker på att spelet sitter för att gå in med tung insats. Följer man Mr.Englands "berömda" värdemätare så ger spelbolaget spelet 61 % chans att det sitter, imo ger jag spelet MINST 75 % chans att sitta. Lycka till om ni väljer att rygga (på egen risk).

Miracle

Miracle - 30 September, 2012, 02:21

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!