Här möts två lag som är raka motsatsen av varandra kan man säga. Blues är en utav ligans mest formstarkaste lag som gör i snitt 3.66 mål per hemmamatch samt är väldigt täta bakåt då dom endast har släppt in 12 mål de 6 senaste matcherna vilket är mycket starkt. Nu låter det som att värdet ligger i en rak etta på Blues men värdet tycker jag ligger i över 4.5 mål i matchen till 1.61*degen, det är ett totalt överodds om du frågar mig. TPS har inte mycket att hämta men kommer säkerligen stänka in 1-2 puckar i nätet samtidigt som Blues galna offensiv kommer att pressa hårt och TPS kommer aldrig palla det trycket därför gör Blues 4-5 mål i denna matchen.

Blues såg tveksamma ut mot jumbon Lukko igår men då spelade dom borta och nu vill dom ha revansch för den usla insatsen och nu möter dom ett likvärdigt lag fast på hemmaplan.

Hur bra är TPS borta?
Inte alls bra, 3mål på de 3senaste borta matcherna och har släppt in 13mål på de 3 senaste borta.

Ett spel man skulle kunna spela är Blues -0.5 till 1.72*Degen men nu är det som sagt hockey vi pratar om och inget lag vinner säkert en match, även om jag tror Blues kommer köra över TPS men över 4.5 känns säkrast och är ett mycket bra dubbelvirke.

GL!

Ska även ursäkta mig för den sena reken då spelstopp är 16:00 men det är söndag, dagen efter så att säga så har inte varit jättepigg!

EDITERAD 2012-09-30 15.04:44

This is the stats tab
This is the post tip