Hej torskar, jag vet att jag har skämt bort er med fina spel i samband med MFFs matcher senaste tiden. Nu ska jag ge er årets räntespel + ett fint extraspel för morgondagens Göteborgsderby!

Motiveringen blir svinkort, då det inte behövs sägas så mycket. Häcken är seriens målgladaste lag. 4,5,2,3,2. Det är antalet mål Häcken gjort de senaste 5 matcherna vilket ger oss ett snitt på precis över 3 mål framåt per match. Det är heller ingen missvisande statistik, man har 2.6 mål framåt på de tio senaste och 2.29 mål framåt sett till hela säsongen.

IFK har inte alls samma självklara statistik men man har visat tendenser stundtals på att man varken har koll på produktionen framåt eller bakåt. 0-5 mot Gefle, 4-2 mot Mjällby, 0-3 mot Kalmar, 3-3 mot Sundsvall. Men på senaste tiden har IFK spelat upp sig, även fast segern senast mot Malmö var en fittskandal emellanåt från Lerjeus, men inte att förglömma att MFF var totalt jävla värdelösa och viker ner sig fullständigt.

IFK - Häcken har sen säsongen 98 spelats 16 gånger, vilket gett sammanlagt 61 mål. Ett snitt på 3.81 mål per match. Man har sen Häcken gick upp senast, dvs 09 möts 7 gånger som resulterat i 27 mål, ett snitt på 3,85 per match. Man har sen Anton Hysén gick ut som homosexuell möts 3 gånger och på dom matcherna har det bliv....nej men ni fattar. Det är upplagt för målfest oavsett vilka lag dom ställer på benen.



Dessutom får Häcken guldfrossa och IFK Dnb spelas till 1.96 utöver överspelet som ger 1.84 på Pinnacle .

Rygga på min risk.

EDITERAD 2012-10-01 11.10:55

This is the stats tab
This is the post tip