Speltips Nordsjaelland v Chelsea

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-10-02 20:45
Land: Internationellt
Liga: Champions League
Odds: 2,10
Tips: Chls mål båda halvlekr
Först och främst ska vi påpeka det att Nordsjealland är en klubb som väldigt nyligen är bildad, och man tycks spela på någon Hisingheliknad arena som inte alls är lämpad för att spela CL på. Därför är kvällens match flyttad till Parken. Pang boom och fördelen av hemmaplan försvann med en större procentsats.
Nu tror jag inte det hade spelat någon någon större då Chelsea inte bara är en, utan två och tre klasser bättre än våra danska vänner. Men ändå värt att nämnas.

Efter 2-2 (herregud vilken fantastisk fotbollsmatch) hemma mot Juventus så krävs det faktiskt redan nu en komfortabel seger, redan i andra rundan. För det finns ett lag vid namn Sjakhtar Donetskt i gruppen som man inte skojar bort hur som helst. Poängtapp mot ett lag som Nordsjaelland är därför helt oacceptabelt.
Visst, vi kan ibland se i CL att större lag efter fyra, fem raka segrar åker och kan spela relativt oinspirerat och slappt för att det vankas viktig ligamatch till helgen, men den risken finns alltså inte här. Inte i närheten.

Chelsa förväntas ställa upp något i stil med detta:

Cech -
Ivanovic - Luiz - Terry - Cole
Mikel - Ramires
Mata - Lampard - Hazard
Torres

Visst, det är en iskall Torres (mjo, fick göra mål sist, men allt han gör med boll i dessa tider känns onaturligt) emot för att det här spelet inte ska sitta. Men det finns sådan offensiv kraft bakom att det inte alls ska spela någon roll. Danskarna lär väl dessutom vara såpass obildade att det kommer att läggas ned för mycket tid på att hålla koll på Torres, vilken inte behövs, så att utrymmet för de andra kanonjärerna blir än större.

Att Chelsea INTE ska lyckas måla i bägge halvlekarna, det skulle förvåna mig mycket. Och för att tillägga, på Parken trivs man lika bra som hemmalaget med helt utan rutin från dessa sammanhang.

2,10 - ja tack.
Spela på Nordsjaelland v Chelsea hos William Hill
Spela nu
holms - 2 Oktober 2012 - 08:25
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Jonas O. - 2012-10-02 20:33

Chelsea:
Čech, Ivanović, Cole, Luiz, Cahill, Ramires, Lampard, Oscar, Torres, Mata, Moses

SUBS: Turnbull, Terry, Azpilicueta, Bertrand, Romeu, Mikel, Hazard.

Nordsjälland:
Hansen, Okore, Mtiliga, Parkhurst, Runje, Adu, Stokholm, Lorentzen, Beckmann, Nordstrand, John

SUBS: Villadsen, Gundelach, Christensen, Tičinović, Petry, Christiansen, Laudrup

Iversen - 2012-10-02 17:34

3,25 att chelsea vinner båda halvlekarna på 365 !!

grefen - 2012-10-02 13:36

Nja, Fugazzi, enligt BBC kommer Chelsea satsa stenhårt på matchen och det blir max en eller två förändringar i elvan. Terry lär få vila och mittbackar blir Luiz och Cahill. På mittfältet spelar Lampard offensivt och John Obi M och Ramires som balans. men vi får se. Tror kanske du har rätt i att Oscar spelar istället för Hazard eftersom "vår" italienska coach sagt att Oscar är som gjuten för internationella uppdrag. Men Marin, Azpilicueta och Moses får inga startplatser...Hur som helst är tvåan given

Bear - 2012-10-02 11:25

2,15 @ unibet

Fugazzi - 2012-10-02 10:22

Kanonodds och superrek! Jag tror att det är svårt att säga något om truppen, Detta lag skall slås oavsett trupp och jag tror man väljer att behållla lite "stomme" men roterar en hel del.... Oscar får nog starta, Hazard borde vilas med tanke på att han spelat varje match iår(även om han blivit utbytt i några), Vidare kan/borde Ashley cole vilas vilket öppnar för bertrand, Ivanovic har bara vilat i ligacupen, så det kanske även är dags för Azpilicueta, Luiz drog på sig en lättare skada senast och är dessutom den mittbacken som spelat mest, så jag tror på Cahill istället! John obi har spelat varje match(?) Min gissning följer:
..........Cech..........
Azpilicueta-Cahill-Terry-Bertrand
.....Ramires-Lamps......
Moses-Oscar-Mata(alt.marko marin beroende på om han vill ha ut mata på kant eller ej)
.....Torres.....

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: