Speltips Bristol City - Millwall

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-10-02 20:45
Land: England
Liga: Championship
Odds: 1.75
Tips: Ö 2.5 Mål
13 av 19 rekar har gått in i denna säsong och har fått in 4 raka rekar nu visserligen på mitt "expert" område Italien. Men jag tänkte fortsätta på den vinnande banan fast denna gång från England och i Championship.

Jag tycker mig hittat ett spelvärt spel som jag spelar hårt ikväll. Över 2.5 Mål mellan Bristol City - Millwall känns riktigt bra på förhand och det visar sig i efterhand om jag var rätt på det eller inte.

Anledningen till varför just detta spel då? Ja det är såhär att Bristol City har verkligen öst in mål på hemmaplan denna säsongen, spelat 4 matcher på hemmaplan och man har gjort hela 13 mål vilket är lika bra som Blackpool, men utöver det så har man även släppt in en massa mål, närmare bestämt 11 stycken. Millwall då, dom ligger i toppen på att släppa in mest mål på bortaplan, nämligen 10 st. Dom har även gjort 7 mål vilket är ganska bra det också.

Bristol City har högst målsnitt per match i hela ligan, 4.1 mål vilket är väldigt högt, visserligen kommer det säkert sjunka en aning ju fler matcher dom spelar, eller?
Millwall ligger inte långt därifrån, man har nämligen ett målsnitt per match som ligger på 3.5 mål. Då kan ni tänka er att oddset på Ö2.5 mål kanske bör vara en aningen lägre än 1.75 ellerhur?

Bristol har ju lånat backen Elokobi från Wolves, fast direkt i sin första match skadade han sig och blir borta resten av säsongen (troligen), och inte nog med det, ersättaren Joe Bryan som kom in skadade sig också och är högst osäker (troligen inte med). Man kan väl säga att Bristol City har en del problem i backlinjen nu, och det är fakta!

Utöver det så är backen Greg Cunningham skadad sedan tidigare, det kommer bli åka av på Bristols vänsterkant. Offensivt är dock Bristol ganska bra som sagt, man har ju gjort bl a 4 mål hemma mot topp-placerade Cardiff samt 2 mål mot Leeds och 3 mot Blackburn, inte fy skam det. Nu möter man alltså Millwall!

I Millwall så åker troligen inte försvararen Paul Robinson med laget då han återigen blev skadad, vilket såklart är ett minus. Tillbaka är dock kantspelaren Chris Taylor som varit avstängd.

Kan vi förvänta oss en frejdig match fram och tillbaka? Ja jag tror det. Nu kör vi!


Jag spelar 8/10 Units på Över 2.5 Mål till oddset 1.75.

Lycka till nu ifall ni ryggar!
Twitter @jagbaraforlorar
Spela på Bristol City - Millwall hos Nordicbet
Spela nu
borttagen3 - 2 Oktober 2012 - 10:42
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: