Speltips

Speltips Union Olimpija - Split

Sport: Basket Spelstopp: 2012-10-02 18:00 Spela här

Speltips Union Olimpija - Split
Land: Liga: Adriatic League
Odds: 1.83 Speltips: Split + 9.5
2012-10-02 18:00 Union Olimpija - Split Split + 9.5 1.83 Pikachu

Det har varit lite blandade resultat på rekandet hittills men 5/8 sedan starten får ändå anses godkänt och ikväll har jag hittat två intressanta spel!

Dax för andra rundan i Adriatic League där slovenska Union Olimpija ikväll gästas av kroatiska Split. Union Olimpija har under de senaste åren skördat en del framgångar, men till denna säsongen ser man svagare ut i mina ögon. En stor del i försvagningen grundar sig i klubbens ekonomiska bekymmer och det var till och med så illa så att det för bara någon månad sedan var tveksamt om klubben ens skulle få delta i ligan denna säsongen, men man löste dock slantarna som behövdes. Olimpija är ett hårt kämpande lag över hela banan och är ofta inblandade i jämna och täta matcher och det är sällan man varken vinner eller förlorar sina matcher med stora siffror.

Kvällens motståndare Split är ett spännande lag, med många yngre förmågor och saknar egentligen någon riktig stjärna. Det är kollektivet som ska göra jobbet för Split och det visade man prov på i premiären att det kan räcka riktigt långt då man besegrade topptippade Röda Stjärnan med 87-81. Alla lagets tilltänka offensiva krafter visade prov på fin form redan i den matchen vilket bådar gott då Mimica noterades för hela 32 poäng och Vujcic & Sobin satte en hel del poäng även dom.

Union Olimpija ska givetvis ses som favoriter i denna matchen i kraft av hemmaplan, men man ser som sagt svagare ut i år och Split kommer in i denna matchen med ett rejält självförtroende och kan nog störa slovenerna en hel del tror jag!

Pikachu - 02 Oktober, 2012, 14:45

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Lobban - 2012-10-02 16:32:49

Bra rek! Finns till +10 till 1.917 på Pinnacle ryggar med 2/10