Speltips

Speltips Fenerbache - Erdemirspor

Sport: Basket Spelstopp: 2012-10-02 17:00 Spela här

Speltips Fenerbache - Erdemirspor
Land: Liga: Turkiska Cupen
Odds: 1.83 Speltips: Fenerbache - 12.5
2012-10-02 17:00 Fenerbache - Erdemirspor Fenerbache - 12.5 1.83 Pikachu

En av grupperna i den turkiska cupen ska komma att avgöras under de närmsta 3 dagarna och i gruppen finns: Fenerbache, Galatasaray, Erdermirspor och Olin Genclik. Det råder inga som helst tvivel om att Galatasaray och Fenerbache är megafavoriter i denna gruppen.

Fenerbache kommer från en riktigt dålig säsong med klubbens mått mätt och kommer vara riktigt revanschsugna när man går in i årets säsong. Det har man också visat under försäsongen då man agerat rejält på transfermarknaden och hämtat in ena storstjärnan efter den andra känns det som. Ny coach i laget är till att börja med Simone Piangiani som skördade enorma framgångar i Montepashi Siena och är en mycket kompetent tränare! Vidare har man även plockat in namn som: David Hawkins, Romain Sato, Mike Batiste, Roko Ukic, Bo McCalebb & David Andersen. Det fullkomligt lyser klass rakt igenom dessa nyförvärv.

Erdermirspor har jag om jag ska vara ärlig ingen riktigt bra koll på, mer än att man tillhör bottenskiktet i den turkiska ligan, samt att man inför denna säsongen valt att göra en hel del förändringar i spelartruppen.

Det är tätt inpå säsongstart så Fenerbaches stjärnspäckade lag bör ha hunnit spela ihop sig någorlunda och kommer man bara in till denna matchen med rätt inställning så bör man absolut avfärda Erdemirspor med minst 13 poäng!

Pikachu - 02 Oktober, 2012, 14:48

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!