Speltips

Speltips Spartak-Celtic

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-10-02 18:00 Spela här

Speltips Spartak-Celtic
Land: CL Liga: CL
Odds: 1.61 Speltips: 1
2012-10-02 18:00 Spartak-Celtic 1 1.61 Acery86

Nu är det dags för mig att dela med mig av ett spel som jag redan lagt som både singel, hcp samt som delar av diverse kombinationer.

Detta spelet är att Spartak Moskva spöar Celtic hemma.

Varför? Dels så är det ett bra Spartak Moskva som till exempel störde Barca borta vi får se. Med duktiga spelare som Källström, Ari, Romulo och gamla Celticspelaren McGeady så är man helt enkelt numret för stort för Celtic.

Celtic är inte vad det än en gång har varit och iom att Benfica "bara kryssade" på mot dem så är detta ett ypperligt tillfälle för Spartak att knipa andraplatsen i gruppen då jag har svårt att se Benfica ta alla tre poängen hemma mot Barca.

Celtics chans då? Att jobba hårdare än motståndarlaget, för kvalité nog har man inte i dagsläget. Problemet är att på andra sidan står ett ryskt lag och är det något öststatslag är bra på är det att springa tills man dör.

Spartak har börjat komma igång och har två raka segrar i inhemska ligan och även om man i dagsläget ligger femma i ryska ligan så säger det inte så mycket då den ryska ligan är på stark frammarsch samt flera resor bättre än den Skottska.


Liten reservation för skadeläget då jag inte har 100% koll där.

Värt att notera är att Spartak har spelat 7 av sina 10 ligamatcher borta denna säsongen, vilket kan förklara placeringen i ligan.

Man tränas dessutom av den förra och mycket kompetenta Valenciatränaren Unai Emery.

Vad tror ni?

/Rygga på egen risk!


EDITERAD 2012-10-02 16.40:51

Acery86 - 02 Oktober, 2012, 16:40

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
victorp11 - 2012-10-02 17:09:52

Celtic har ju usel statistik på bortaplan i Europa-cuper och då har dom haft flera klasser bättre lag än detta och den raka ettan och hcp är spelad med tung insats.